VIENA – 4 dies

/VIENA – 4 dies
Gaudeix del deliciós pastís Sácher mentre observes l’incomparable arquitectura de la ciutat. Et semblarà estar dins d’un conte.

Anada – Tornada

Dies: 4

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT PRAT – APT VIENA – VIENA

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Viena. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’alberg/hotel. Distribució de les habitacions. Dinar lliure.

A la tarda començarem la visita passejant pel cor de la ciutat. Podrem veure la Catedral de Sant Esteve, el símbol religiós més important de Viena. Després agafarem el carrer Kätner Strasse fins arribar a l’Opera de Viena.

Sopar i allotjament a l’alberg.

 DIA 2. VIENA

Esmorzar a l’alberg.

Per situar-nos a la ciutat podem recórrer el Ringstrasse, una avinguda circular on trobem alguns dels edificis més importants de Viena com l’Ajuntament, la Borsa, el Parlament, el Burgtheater, l’Església Votiva o la Universitat.

Després de veure tants edificis imponents, podrem veure una arquitectura ben diferent, quasi de conte. Es tracta dels blocs de habitatges nomenats Hundertwasserhaus, edificis d’originals colors i formes fantasioses.

Dinar lliure.

Per la tarda podem anar al Prater, el parc d’atraccions més antic del món. Possibilitat de pujar a la sínia gegant que esta en funcionament des de 1897.

Sopar i allotjament a l’alberg.

 DIA 3. VIENA

Esmorzar a l’alberg.

Avui podrem visitar el Palau de Hofburg (opcional), que fou residència de la família Habsburg durant més de 600 anys. Aquí veurem el Museu Sisi, basat en l’extensa i excepcional vida de la emperadriu, a més dels apartaments imperials que va compartir amb l’emperador Francisco José.

Dinar lliure.

Per la tarda podem apropar-nos a visitar la Cripta Imperial (opcional) , situada sota l’Església dels Caputxins. Aquí podreu veure els monumentals fèretres en els que descansen els membres reials austríacs.

Sopar i allotjament a l’alberg.

 DIA 4. VIENA– APT VIENA – APT PRAT

Esmorzar a l’alberg i recollida de l’equipatge.

Matí lliure per fer les últimes compres i prendre un cafè amb un bon tros de pastís Sácher. Passejarem pel parc Stadtpark.

A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Excursió a Brastilava.
· Museu Belvedere.
· Museu Albertina.
· Torre del Danubi.
· Visita a l’Escola Espanyola d’Equitació.
· Concert al Kursalon.
· Visita a la Casa de Mozart, Haydn, Schubert o Johann Strauss.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí