VENÈCIA – FLORÈNCIA – PISA – 5 dies

/VENÈCIA – FLORÈNCIA – PISA – 5 dies
Experimenta el Renaixement italià, que va modernitzar Europa a nivell social, polític i cultural

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. VENÈCIA – MURANO – BURANO – TORCELLO – LIDO DE JÉSOLO

Presentació 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida cap a Venècia.

Trasllat  en vaixell per fer l’excursió de Murano / Burano / Torcello. (opcional)

Arribada a Murano i temps lliure per visitar l’illa: lloc mundialment conegut per la seva artesania amb el vidre. Allà trobareu un interessant museu dedicat al vidre i a la seva producció. Sortida cap a Burano: coneguda per la producció d’encaix artesanal. Dinar lliure.

Sortida cap a Torcello: illa situada a la zona nord de la llacuna de Venècia. Antigament era l’illa on es concretava el poder fins que Venècia va anar guanyant importància. Avui dia és una illa amb molt pocs habitants, on només arribar podeu gaudir de la seva tranquil·litat. Allà podeu veure la Basílica de Santa Maria Assumpta, la Església de Santa Fosca, el Pont del Diable i el Tro d’Atila.

Recollida del grup i trasllat cap a Punta Sabbioni, on un autocar ens estarà esperant per anar cap a Lido di Jésolo.

Arribada a l’hotel i distribució de les habitacions.

Sopar a l’hotel i allotjament.

 DIA 2. LIDO DE JÉSOLO – VENÈCIA – LIDO DE JÉSOLO

Esmorzar a l’ hotel.

Trasllat a Punta Sabbioni on agafarem el vaporetto de línia regular, que ens portarà fins a Piazza San Marco, Venècia.

Dia per visitar aquesta encantadora ciutat, coneguda com la ciutat dels canals. Visita de la Piazza San Marco, és el centre històric i turístic de la ciutat on hi trobem: la Basílica de San Marco, amb els seus magnífics mosaics, el Campanille, la Torre dell’Orologgio, el Palau Ducal, Procuratie Vecchia i Procurative Nuove i també la Biblioteca Marciana.

Dinar lliure.

Tarda per seguir gaudint de la ciutat, passejar pels seus carrerons, i ponts: el Pont de Rialto, que durant molts anys va ser l’únic que creuava el Gran Canal, el Pont de l’Acadèmia, el Pont dels Sospirs, llegendària construcció que uneix el Palau Ducal amb les Presons Estatals, el Pont dels Descalços i el Pont de la Constitució, també anomenat Quart Pont sobre el Canal Gran o Pont de Calatrava.

Possibilitat d’anar a fer un tomb en góndola, (qui tingui ganes de negociar preu) o si es prefereix, aprofitar per fer les últimes compres.

Tornarem a agafar el vaporetto de línia regular que ens portarà a Punta Sabbioni.

Trasllat a l’hotel.

Sopar a l’hotel i allotjament.

 DIA 3. LIDO DE JÉSOLO – FLORÈNCIA

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’equipatge.

Trasllat cap a Florència. Arribada a l’hotel i distribució de les habitacions.

Dinar lliure.

A la tarda anirem a visitar la Piazza del Duomo, on podem contemplar la magnífica Catedral de Sta. Maria di Fiore, amb la seva cúpula renaixentista de Brunelleschi, i el Baptisteri, amb les seves magnífiques portes de bronze (conegudes amb el nom de les portes del paradís).

Passejarem fins a la Piazza de Santa Croce, on hi trobem l’església del mateix nom, obra mestra del gòtic florentí. Al seu interior, al llarg de les parets es troben les tombes o monuments de Miquel Àngel, Maquiavello, Galileo…

Sopar a restaurant i allotjament.

 DIA 4. FLORÈNCIA

Esmorzar a l’hotel. Anirem cap el Ponte Vecchio, únic pont que no va ser destruït pels alemanys a la Segona Guerra Mundial. El creuarem, per anar fins el Palau Pitti, possibilitat de visitar la Galeria Pitti amb les obres de Tiziano i Rafael, al Palau Pitti i els seus Jardins de Boboli, uns jardins que amb 45.000 metres quadrats es converteixen en la zona verda més gran de Florència.

Seguirem cap a la Piazza della Signoria, plaça central de Florència. És la seu del poder civil amb el Palau Vell (Palazzo Vecchio) i és el cor de la vida social de la ciutat. Gaudirem de les estàtues de la plaça, aquí hi ha rèpliques d’estàtues famoses com la del David. Dinar lliure.

Possibilitat de visitar la Galleria dels Uffizzi, és una de les atraccions turístiques més visitades de Florència. Hi trobem una de les més antigues i famoses col·leccions d’art del món.

Sopar a restaurant i allotjament a l’hotel.

 DIA 5. FLORÈNCIA – PISA – APT. DE PISA – APT. BARCELONA

Esmorzar, recollida de l’equipatge, el deixarem a consigna.

Temps lliure per acabar de visitar la ciutat.

Possibilitat de visitar la Galleria dell’Accademia, aquí es troben les belles obres de Miquel Àngel, entre les quals destaquen l’inigualable David. En sortir, podrem veure per fora el Palazzo Medicci Ricardi,  l’Església de St. Llorenç, amb les Capelles Medicci, la Piazza del Mercato i arribar-nos fins a l’Església de Sta. M. la Novella (una de les esglésies més famoses de la ciutat, la façana de marbre es troba entre les obres més importants del Renaixement).

Tornarem a l’ hotel i recollida de l’ equipatge. Un autocar ens estarà esperant per fer el trasllat en autocar cap a Pisa.

Dinar lliure.

Entre els monuments més importants de la ciutat es troba la cèlebre Piazza dei Miracoli, declarada Patrimoni de la Humanitat, la catedral, amb el seu portal en bronze. En aquesta plaça sorgeix la cridanera torre inclinada. Temps lliure.

Trasllat a l’aeroport i presentació 2 hores abans de la sortida del vol cap a l’ aeroport del Prat. Arribada i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Trenet per Pisa i creuer pel riu Arno.
· Visites guiades per Pisa, Florència i/o Venècia.
· Bicicletes a Lucca.
· Taller de pizzes o Taller de pasta.
· Excursió a Burano i Murano.
· Vaporetto privat.
· Parc aquàtic: Aqualandia.
· Parc d’atraccions: Gardaland.
· Visita al museu Piaggio (Vespa).

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí