SARDENYA – 5 dies

/SARDENYA – 5 dies
Aigües cristal·lines, paisatges espectaculars i gent amb el típic encant italià i ascendència catalana

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. PORT BARCELONA – PORT DE PORTO TORRES

Presentació al port 2 hores abans de la sortida del ferri. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a la terminal de Grimaldi Lines, per ajudar-vos en el check-in. Sortida del ferri a les 22.15h cap al port de Porto Torres.

Gaudirem de les instal·lacions del  ferri d’última generació: saló principal Smaila’s, discoteca, sala de videojocs, boutique, supermercat…

Àpats per compte del grup. Acomodació en  cabines.

Allotjament i nit en ruta.

 DIA 2. PORTO TORRES – CASTELSARDO – SANTU ANTINE – HOTEL A L’ALGUER

Esmorzar lliure per compte del grup.

Arribada cap a les 10:30h.  al port de Porto Torres i agafarem l’autocar per començar l’excursió. Ens dirigirem cap a Castelsardo, on tindrem temps lliure per passejar pel centre històric d’aquesta localitat, podrem admirar el seu Castell, d’origen medieval, on ara hi trobem Museu Mediterrani de l’Entreteixit amb complexos cistells fets a mà; l’Església de Santa Maria, on hi trobem el famós Crist Negre (Lu Criltu Nieddu), un dels més antics de Sardenya i la Catedral de San Antoni Abat, edificada al segle XVI. Dinar lliure. La vista del port i de tota la costa des de dalt el castell és una meravella.

Dinar lliure.

A la tarda, trasllat a  Santu Antine on visitarem aquest Nuraghe, aquesta és la construcció megalítica més gran i antiga de l’illa de Sardenya. En sortir anirem cap  a l’Alguer, ciutat que ha tingut una influència forta catalana i que és anomenada pels catalans: “Barceloneta”. Arribada a l’hotel i distribució de les habitacions.

Sopar i allotjament a l’hotel.

 DIA 3. ALGUER

Esmorzar a l’hotel.

Aprofitarem el matí, per anar a visitar le Grotte di Nettuno, (opcional) on es pot arribar a peu (són uns 750 esglaons) o mitjançant un petit vaixell dal port de l’ Alguer. És una visita obligada per qui passa uns dies a l’ Alguer. Nosaltres anirem en vaixell.

Des del port de l’Alguer fareu un recorregut per tota la costa fins a arribar a les coves, gaudint del paisatge i impressionants penya-segats. Aquesta excursió dura unes 3h aprox. La Gruta de Neptú la trobem a Capo Caccia.

A l’entrada a la gruta hi veurem  el llac la Marmora (10 metres de llargada), i també nombroses estalactites i una petita platja.

Dinar lliure.

I a la tarda, temps lliure per anar a la platja i gaudir de les increïbles aigües cristal·lines de l’illa. Sopar i allotjament a l’hotel.

 DIA 4. ALGUER

Esmorzar a l’hotel.

Dedicarem el matí a visitar el casc antic de l’Alguer. La ciutat es tanca sobre les seves muralles i torres defensives, el terra és empedrat i els carrers estrets amb placetes. La seva arquitectura de gran bellesa està caracteritzada per l’estil català com ho demostren les cúpules policromades de dues de les seves esglésies més importants com són la de San Francesco i la de Michele. Dinar lliure.

Tarda lliure per acabar de visitar la ciutat. A través de la Porta a Mare de la ciutat accedim a Piazza Civica, on la imponent façana medieval del Palazzo d’Albis ens dóna la benvinguda. S’ha de destacar també la construcció religiosa més important: la Catedral de Santa Maria, amb el Campanile perfecte per gaudir d’una panoràmica fantàstica de l’illa; La Chiesa di San Francesco, i el Museu de la Torre de Sant Joan i el Museu d’Art Sacra. Temps lliure per comprar els típics souvenirs de corall.

Sopar i allotjament a l’hotel.

 DIA 5. ALGUER – PORT DE PORTO TORRES – PORT DE BARCELONA

A l’hora convinguda, recollida de l’equipatge, ja que a les 04.15h. aprox. un autocar ens recollirà per portar-nos cap al port de Porto Torres.

Presentació al port de Porto Torres cap a les 05.00h. per fer el check-in.

Sortida del ferri de  Grimaldi Lines a les 06.30h cap al Port de Barcelona. Acomodació en cabines.

Arribada al port de Barcelona, cap a les 18.15h. – 18. 45h. de la tarda i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Gruttes de Neptuno.
· Rutes de senderisme.
· Excursió a Stintino.
· Fàbrica de corall.
· Vista a un complex de Nuraghes.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí