ROMA – SORRENTO – 5 dies

/ROMA – SORRENTO – 5 dies
El color, la llum, el mar… Tot és màgic a la Costa Amalfitana.

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. ROMA – ROMA

Presentació 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.  Sortida cap a Roma.

Arribada a l’aeroport de Roma i recollida de l’equipatge.

Trasllat a l’hotel al centre ciutat. Arribada a l’hotel i distribució d’habitacions.

Començarem la visita de la ciutat  anant fins a Flaminio, on veurem la Pl. del Popolo, passejarem per la Via del Balbuino fins arribar a la Piazza di Spagna, amb  l’escalinata de l’Església de Trinità dei Monti, d’estil gòtic. I al centre de la plaça, la Fontana della Barcaccia, que imita una barca enfonsada, obra de Bernini. Seguirem cap a la mundialment coneguda Fontana di Trevi.  Dinar lliure.

A la tarda, passejarem per Via del Corso, el carrer principal que creua el centre històric de Roma,  on hi trobarem un gran nombre de palaus i esglésies. Seguim per aquesta via fins arribar a Piazza Venezia, on veurem l’Altare della Patria amb el monument a Vittorio Emanuele, primer rei de la Itàlia unificada i la columna Trajana. Anirem per Via dei Fori Imperiali fins arribar al Coliseu. Visita del Coliseu i dels Foros. En sortir, veurem l’Arc de Constantí i Via Sacra.

Sopar a restaurant i allotjament.

 DIA 2. ROMA

Esmorzar a l’ hotel.

Al matí  podem  visitar  les Catacumbes de Sant Calixt, farem una visita guiada d’ aquest “cementiri” que te una extensió de 15 hectàrees.

Dinar lliure.

A la tarda visitarem el Vaticà. Possibilitat de visitar els Museus Vaticans (Capella Sixtina), seguidament Basílica de Sant Pere, si volem podem pujar també a la cúpula des d’on gaudirem d’una magnifica vista de la ciutat.

Seguirem  per la Via della Conciliazione fins al Castell de San Angelo. Creuarem el riu Tevere fins arribar a la Piazza Navona, on podem aprofitar per prendre un gelat i descansar una estona. Aquí trobem les obres mestres de Bernini, Borromoni i altres artistes del Barroc. I també hi trobem tres fonts, la central: la Fontana dei Fiumi  i les laterals: la Fontana del Moro i la Fontana di Nettuno. l’Església di Santa Agnese in Agone. Seguidament, visitarem el  Panteó, temple circular construït a començaments de l’Imperi Romà i dedicat a tots el déus.

Sopar a restaurant  i allotjament.

 DIA 3. ROMA – VESUVI – POMPEIA – SORRENTO

Esmorzar molt aviat a l’hotel i recollida de l’equipatge.

Trasllat en autocar cap a la zona de Sorrento. Arribada al Parc Nacional del Vesuvi. Volcà actiu situat enfront de la badia de Nàpols. Famós per la seva erupció, en què van ser sepultades les ciutats de Pompeia i Herculà. Després d’aquell episodi, el volcà ha entrat en erupció en nombroses ocasions. Sortida cap a Pompeia. Arribada i dinar lliure.

Visita  d’aquestes increïbles ruïnes. Pompeia va ser declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO a l’any 1997.

Trasllat a l’hotel de la zona de Sorrento. Distribució d’habitacions.

Sopar i allotjament.

 DIA 4. SORRENTO – COSTA AMALFITANA – SORRENTO

Esmorzar  i visita dues de les localitats de gran interès turístic de la Costa Amalfitana: Amalfi i Positano.

Trasllat a  Amalfi, ens deixarà a la plaça principal des d’on anirem caminant fins al Mollo Pennello per agafar el vaixell que ens portarà a Positano (50 minuts aprox.), visita d’aquesta localitat característica per les seves cases pintades de rosa, terracota i préssec. La Chiesa di Santa Maria Assunta és una de les visites preferides. Molt a prop es troba Spiaggia Gran, des d’on es pot sortir cap a Capri i la Grotta dello Smeraldo. Dinar lliure.

Després de dinar tornarem cap a Amalfi amb el mateix vaixell. Temps  lliure en aquesta bonica ciutat de belles i petites platges i piazze. Podem veure la Piazza del Duomo, amb la Catedral de Sant Andrea, el Museu Cívic i l’Arsenale. Trasllat a l’ hotel.

Sopar i allotjament.

 DIA 5. SORRENTO – APT. NÀPOLS – APT. BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i recollida d’equipatge.

Trasllat a Nàpols, farem una panoràmica de la ciutat abans de marxar. I des de l’autocar podrem admirar el Castel dell’Ovo (Castell de l’Ou) situat a l’illot de Megaride… Anirem cap a l’aeroport. Hem de ser-hi 2 hores abans de la sortida del vol cap a l’aeroport del Prat. Arribada i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visita guiada per la ciutat de Roma.
· Passejada en Bicicleta per Villa Borghese.
· Visita al Parc d’Atraccions Rainbow Magicland a Valmontone.
· Taller de Pizza.
· Visita de l’illa de Capri.
· Visita de la Grutta Azzurra.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí