ROMA EN FERRI 5D

/ROMA EN FERRI 5D
Durant el viatge, no et perdis als dofins saltant al costat del ferri. Una meravella!

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. PORT BARCELONA – NIT EN FERRI

Presentació a la Terminal Grimaldi, al Port de Barcelona, 2 hores abans de la sortida del vaixell. Una persona de Viajes Cum Laude us ajudarà amb el check in. Sortida del vaixell a les 22.15 hrs cap al port de Civitavecchia. Acomodació en cabines per a tot el grup. Gaudirem de les instal·lacions del vaixell CRUISE, el ferri d’ ultima generació: saló principal smaila’s, discoteca, sala de videjocs, boutique… Àpats per compte del grup. Allotjament i nit en ruta.

 DIA 2. PORT CIVITAVECCHIA – ROMA

Esmorzar per compte del grup. Matí gaudint de les instal·lacions del ferri. Dinar lliure. Arribada al port de Civitavecchia a mitja tarda. Un autocar ens estarà esperant per traslladar- nos a l’ hotel del centre ciutat. Distribució d’ habitacions. Sopar a restaurant a prop de l’ hotel. Desprès de sopar podem aprofitar per anar cap a: Pzza di Spagna amb la Fontana della Barcaccia i cap a la Fontana de Trevi. Allotjament.

Vespre possibilitat de fer una passejada nocturna: Piazza di Spagna amb la Fontana della Barcaccia i cap a la Fontana de Trevi. Allotjament a prop de l’hotel

 DIA 3. ROMA

Esmorzar a l’ hotel. Al matí: Basílica de Sta Maria la Maggiore, Església de San Pietro in Vincoli, Coliseu, Arc de Constantí, Via dei Fori Imperiali, Pzza Venezia amb l’ Altare de la Patria i Columna Trajana. Dinar lliure. Seguirem per Via del Corso cap al Pantheon i arribarem fins Pzza Navona on podrem admirar les tres fonts i l’ Església di Santa Agnese in Agone. Sopar a restaurant a prop de l’ hotel. Allotjament.

 DIA 4. ROMA – PORT CIVITAVECCHIA

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’ equipatge. Aquest matí: possibilitat de fer la visita dels Museus Vaticans (Capella Sixtina), Basílica di San Pietro i cúpula, Castel Sant Angelo. Dinar lliure. Si ens queda temps, possibilitat de visitar el barri de Trastevere. Tornarem a l’ hotel i a l’ hora assenyalada, trasllat cap al port de Civitavecchia en autocar. Presentació a Civitavecchia dues hores abans de la sortida del ferri cap al port de Barcelona. Acomodació en cabines interiors. Àpats per compte del grup. Nit en ferri.

 DIA 5. PORT BARCELONA

Esmorzar per compte del grup. Matí gaudint de les instal·lacions del ferri. Dinar lliure. Arribada al port de Barcelona a mitja tarda i fi dels nostres serveis.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí