ROMA – 4 dies

/ROMA – 4 dies
Abans d’anar-te’n d’aquesta meravellosa ciutat, no oblidis passar per la Fontana de Trevi i llançar una moneda. Hi tornaràs!

Anada – Tornada

Dies: 4

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT PRAT – APT ROMA – ROMA

Presentació a l’ aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida cap a Roma.

Arribada a l’ aeroport. Trasllat a l’ hotel cèntric. Distribució de les habitacions. Dinar lliure.

A la tarda anirem cap a la Piazza del Popolo, passejarem per Via del Balbuino fins arribar a Piazza di Spagna amb la Fontana della Barcaccia i seguirem  cap a la Fontana de Trevi. Sopar a restaurant a prop de l’hotel. Allotjament.

 DIA 2. ROMA

Esmorzar a l’ hotel. Al matí, veurem la Basílica de Santa Maria la Maggiore, Església de San Pietro in Vincoli, i anirem a visitar el Coliseu i els Foros. En acabar, passejarem per l’Arc de Constantí, Via Sacra,  fins a la Piazza Venezia amb l’Altare de la Patria i Columna Trajana. Dinar lliure.

Tarda seguirem per Via del Corso cap al Pantheon, i arribarem fins a Piazza Navona on podrem admirar les tres fonts: Fontana dei Fiumi, Fontana del Moro i Fontana di Nettuno. Al centre de la Plaça: l’Església di Santa Agnese in Agone.

Sopar a restaurant a prop de l’ hotel. Allotjament.

 DIA 3. ROMA – PORT ROMA

Esmorzar a l’hotel. Anirem cap al Vaticà on podem visitar la Basílica i qui vulgui els  Museus Vaticans (Capella Sixtina), en sortir anirem per la via de la Conciliazione fins al Castel Sant Angelo, es pot visitar.

Dinar lliure.

Tarda gaudirem del romàntic barri de Trastevere característic per els seus carrerons empedrats i ambient bohemi, on trobarem l’església de Santa Maria in Trastevere. Passarem abans d’ arribar-hi per: l’església de Santa Maria in Cosmedin.

Trasllat en autocar a Civitavecchia per embarcar en el ferri de Grimaldi Lines. Nit en ruta allotjats en cabines, gaudint de les instal·lacions del ferri, sales, discoteca,…

 DIA 4. PORT BARCELONA

Àpats lliures durant el trajecte.

Tot el dia gaudint de les instal·lacions del ferri, podem passejar per coberta, mentre contemplem els dofins nedant al costat del ferri.

Arribada al port de Barcelona cap les 18.30hrs a la Terminal de Grimaldi Lines i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visita guiada per la ciutat.
· Passejada en Bicicleta per Villa Borghese.
· Visita al Parc d’Atraccions Rainbow Magicland a Valmontone.
· Taller de Pizza.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí