Qui som

/Qui som

VIAJES CUMLAUDE

Viatjes CumLaude som agència majorista-minorista membre de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV)

Des de fa més de 25 anys a Viajes CumLaude treballem per ajudar-vos a gestionar el vostre viatge i vetllant per més de 33.000 passatgers que viatgen cada any amb nosaltres.

A CumLaude tenim dos departaments: el Departament Emissor i el Departament Receptiu.

DEPARTAMENT EMISSOR

Alumnes de Catalunya i d’Espanya fan amb nosaltres el viatge de fi de curs, ja sigui per la península, Europa o altres països fent esports d’aventura, viatges culturals, estades lingüístiques, excursions d’un dia, etc…

També organitzem viatges per grups d’adults tancats amb fins culturals, educatius o vacacionals.

Proposem programes, serveis i productes a mida adaptats a les característiques i necessitats de cada grup.

El nostre equip format per professionals del sector que estan treballant constantment per oferir el millor servei i donar el màxim de facilitats als nostres clients.

DEPARTAMENT RECEPTOR

Rebem alumnes de tota Europa per a que facin estades en famílies i hotels per Catalunya i Espanya. Aconsellem sobre els millors llocs per visitar tot mostrant la millor manera de gaudir i conèixer la cultura catalana i espanyola. La nostra situació privilegiada ens permet conèixer de primera mà tots els serveis que oferim als grups que viatgen amb nosaltres; conèixer les famílies amfitrones personalment, als guies, albergs, hotels, restaurants, etc…

Viajes CumLaude té la més àmplia cartera de famílies de tota Espanya; més de  30 centres de famílies en les ciutats més importants d’Espanya i més de 1000 famílies d’acollida.