PRAGA – BERLÍN – 6 dies

/PRAGA – BERLÍN – 6 dies
Viu els contrastos entre la íntima i clàssica ciutat de Praga i la monumental, moderna i cosmopolita Berlín.

Anada – Tornada

Dies: 6

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. AEROPORT PRAT – AEROPORT PRAGA – PRAGA

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del grup cap a Praga. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.  Arribada i trasllat  a l’hotel. Distribució d’habitacions.

Anirem tot passejant cap a la Plaça de la Ciutat Vella, pel carrer Celetna, on hi trobem la Torre de la Polvora, més enllà el Museu Grevin i el Museu de Xocolata, arribarem a la  Plaça de la Ciutat Vella amb l’Ajuntament  i el famós Rellotge Astronòmic, on cada hora (de 9 a 21h) desfilen les imatges dels 12 apòstols. També veurem l’Església de Nostra Senyora de Tyn d’estil gòtic i la Casa de la Campana la més bonica d’estil gòtic que es conserva a Praga de l’Edat Mitjana.

Dinarem lliure pel centre.

A la tarda visita del Barri Jueu, on  visitarem les diferents Sinagogues i el Cementeri Jueu. Visitarem La Sinagoga Espanyola i la Sinagoga Nova – Vella  un dels primers edificis gòtics de la ciutat.  La Sinagoga Klaus, la més gran del ghetto. La Sinagoga Pinkas, monument commemoratiu de tots els jueus txecs assassinats pels nazis. El Cementiri Jueu que alberga més de 12.000 tombes, la Sinagoga Maisel exposa la història dels jueus de Bohèmia i Moràvia.

Sopar i allotjament.

 DIA 2. PRAGA

Esmorzar a l’hotel.

Començarem visitant el Castell de Praga (opcional). A la Plaça de Hradcâny, dins del recinte del Castell de Praga, és on fan el canvi de Guàrdia cada dia a les 12h del migdia. A la Catedral de Sant Vito, que és d’entrada lliure, podrem veure la tomba de Wenceslau IV i les Joies de la Corona. A l’Antic Palau Reial, un primitiu palau de fusta, destaca la Sala Vladislao. La Basílica de Sant Jordi fou fundada l’any 920 i al 973 va ser ampliada pel Convent de Sant Jordi. La Torre Daliborka s’utilitzava antigament com a presó i el Carreró d’Or és on vivien els alquimistes que buscaven la fórmula per crear or.

Dinar lliure.

Per la tarda anirem cap al barri de Malá Strana, passant per l’església del Nen Jesús de Praga, on cada dia li canvien el vestit. De camí cap a la zona de Kampa trobarem el Mur de John Lennon i també podrem visitar el Museu Kafka, dedicat a la vida del escriptor. Anant al Pont de Carles, que és el pont per excel·lència de la ciutat i comunica la Malá Strana amb la Staré Mesto, a banda i banda, hi ha nombroses escultures de les quals destaca la de Sant Joan de Nepomucè. També passarem pel carrer més estret del món.

Sopar a l’hotel o restaurant i allotjament a l’hotel.

 DIA 3. PRAGA – BERLÍN

Esmorzar a l’hotel. Trasllat a Berlín en bus o tren. Dinar lliure pel camí. Arribada a l’alberg i distribució de les habitacions. Dinar lliure. A la tarda, passeig per l’Alexanderplatz on veurem el Rellotge Mundial i Torre de la Televisió, i  l’Ajuntament. També passejarem pel barri de Sant Nicolàs situat a la vorera del riu Spree, dins d’aquest bonic barri medieval hi trobem la seva l’església. Sopar i allotjament.

 DIA 4. BERLÍN

Esmorzar a l’alberg. Començarem per l’Illa dels Museus -Patrimoni de la Humanitat. Aquí visitarem el Museu Pergamon on trobem, entre d’altres, l’Altar de Pergamon (Tancat per reformes fins el 2019) i la Porta d’Ishtar de Babilònia; i el Museu Egipci dins del Neues Museum on podem veure el famós bust de Nefertiti. Veurem la Catedral per fora.  Dinar lliure.A la tarda seguirem  passejant per l’avinguda Unter Der Linden on veurem els principals edificis: Zeughaus, Neue Wache, Humboldt Universität, Bebelplatz, Monument a la Biblioteca Buida, Alte Bibliothek i Honzert-haus,  Check point Charlie i el Museu del Mur.

Sopar i allotjament a l’alberg.

 DIA 5. BERLÍN

Esmorzar a l’alberg.

Matí passejada per Tiergarten on podrem trobar la Siegessäule (Columna de la Victòria), fins arribar a la Postdamerplatz on hi ha el Sony Centre, al costat es celebra la tradicional Berlinale (festival de Cinema) i podrem passejar per l’Arkaden, complex comercial i d’oci. Dinar lliure.

A la tarda anirem cap al Memorial Holocaust, aquest monument tant impactant als jueus assassinats, després anirem cap a  la  porta de Brandenburg, a la Pariser Platz, aquí trobem la gran majoria d’ambaixades dels principals països.

Anirem cap al Reichstag, per pujar a la seva cúpula de vidre, creada per Norman Foster i des d’on podem gaudir d’una immillorable vista de la ciutat.

Sopar. Allotjament a l’alberg.

 DIA 6. BERLÍN – APT BERLÍN – APT PRAT

Esmorzar a l’alberg/hotel i recollida d’equipatge.

Avui anirem cap a la zona comercial de Ku’Damm,  on també hi trobem l’església Memorial Kaiser,(anomenada l’església de la mossegada) i la curiosa entrada al Zoo. Podem fer les darreres compres. Dinar lliure. Trasllat  a l’aeroport. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

També podem visitar a Berlín:
• Camp de Concentració de Sachsenhausen
• Passejada guiada en bicicleta / a peu pels principals llocs turístics
• Passejada en vaixell pel riu Spree
• Visita d’un bunker
• Visita Palau de Sanssouci – Potsdam
• Visita Palau de Charlotenburg
• Visita a Wansee
• Museu de Currywurst
• Museu de DDA
• Museu Jueu
• Museu Tecnològic
• Possibilitat d’anar a una discoteca una de les nits

També podem visitar a Praga:
• Passejada en vaixell pel riu Ultava
• Teatre Negre
• Museu Kafka
• Excursió a Camp de Concentració Terezin
• Excursió a Kutna Hora
• Excursió a Karlovy Vary
– Excursió a Karlstejn

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí