POLÒNIA – 7 dies

/POLÒNIA – 7 dies
Des del camp d’Auschwitz a la fàbrica de Schindler, t’emocionaràs visitant llocs que mostren el pitjor i el millor de l’ésser humà.

Anada – Tornada

Dies: 7

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. VARSÒVIA – VARSÒVIA

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Varsòvia. Arribada a l’aeroport on el nostre guia acompanyant ens rebrà  i trasllat a l’hotel. Distribució de les habitacions. Dinar lliure. Començarem la visita de la ciutat, durant el qual coneixerem les informacions útils (canvi de moneda, us del taxi, paraules útils, etc) així com la base de la història del país i de la ciutat.  Sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 2. VARSÒVIA

Esmorzarem a l’hotel i passarem el dia sencer visitant Varsòvia. Anirem al parc dels Banys Reials , un dels llocs favorits dels varsovians per passejar els caps de setmana. En aquest parc podrem veure el monument al gran compositor polonès Fryderyk Chopin, el Palau de l’Illa, l’antiga residència d’estiu del seu últim rei , el Palau Belvedere, el Palau de Cultura i Ciència, el monument de la Insurrecció de Varsòvia al 1944 i el Ghetto Jueu, on hi ha el monument dels Herois del ghetto i el Museu de la Història dels Jueus Polonesos.

Visitarem també la zona més antiga de Varsòvia i una de les més atractives, la Ciutat Antiga, amb les seves cases de colors, Castell Reial i muralla medieval. Dinar lliure. Seguirem amb la visita pel Camí Reial, la plaça de Pilsudskiego on trobem la tomba del soldat desconegut,   la creu del Papa Joan Pau II i el Teatre Nacional. Sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 3. VARSÒVIA- CZESTOCHOWA – CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’equipatge.  Sortida cap al Santuari de Czestochowa. Durant el viatge la guia ens explicarà la història del santuari i del seu gran tresor, la pintura de Nostra Senyora amb el Nen Jesús, coneguda com la Verge Negra. Arribada al Santuari i visita. Dinar lliure. En acabar la visita seguirem el nostre viatge cap a Cracòvia. Arribada a Cracòvia, sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 4. CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel. Mentre passegem pel casc antic , veurem el castell medieval de Wawel i resta de les fortificacions així com el barri de la universitat amb l’edifici del Col·legi Maius on Copèrnic va anar a  l’escola. També veurem l’església, la plaça del mercat principal de Santa Maria i la llotja dels mocadors. Al barri Jueu podrem trobar alguns dels llocs que surten a la pel·lícula de la llista de Schindler, sinagogues , places i l’antic mercat de carn. L’autèntica fàbrica d’Osckar Schindler de la vida real es troba a la zona del Ghetto de la II Guerra Mundial, junt a la plaça dels Herois del Ghetto. Dinar lliure. Per la tarda visita al museu de l’antiga fàbrica de Schindler. Sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 5. CRACÒVIA – AUSCHWITZ – MINA DE WIELIZCKA – CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel cap Auschwitz-Birkenau.

Visitarem el camp de concentració nazi més gran, on podrem aprendre més sobre el genocidi nazi i la Segona Guerra Mundial. Visita de les càmeres de gas, els quarters i molt més…

Trasllat a Wieliczka. Dinar lliure.

A la tarda visita de la mina de sal de Wieliczka, declarada Patrimoni de la Humanitat. Podrem admirar les increïbles escultures i estàtues fetes de sal, així com el museu i les capelles subterrànies en un tour que arriba fins a 140 metres de profunditat.

A l’hora assenyalada tornarem cap a Cracòvia. Sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 6. CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel. Dia lliure per seguir visitant la ciutat.

Dinar lliure.

A la tarda, possibilitat d’anar al parc de Planty, un gran espai verd amb forma d’anell que envolta el casc antic de Cracòvia, constitueix el pulmó verd de la ciutat. Sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 7.CRACÒVIA – APT. CRACÒVIA – APT. PRAT

Esmorzar a l’hotel i recollida d’equipatge.

Matí lliure per acabar de visitar la ciutat i fer les últimes compres.

Dinar lliure.

A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

• Visita a la Ciutat de les Ciències de Copèrnic a Varsòvia .
• Visita al Museu de l’Alçament de Varsòvia.
• Visita a la Fàbrica de Schindler a Cracòvia .
• Visita al Museu Ponlin: Museu d’Història dels Jueus de Polònia a Varsòvia.
• Visita al Museu dels Vitralls a Cracòvia.
• Passeig en trineu a Zacopane.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí