LONDRES – 6 dies

/LONDRES – 6 dies
Situa’t al bell mig del món posant el peu a Greenwich i contempla unes espectaculars vistes de la ciutat des de el London Eye . Et quedaràs sense respiració!

Anada – Tornada

Dies: 6

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT PRAT – APT LONDRES – LONDRES

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida  cap a Londres. Arribada i trasllat a l’alberg en autocar.
Arribada a l’alberg. Distribució d’habitacions. Dinar lliure.

Ens traslladarem a la part més Est de la ciutat, on veurem el famós Tower Bridge i al costat la Tower of London per fora.  Després, veurem el London Bridge i ens podrem apropar a la St Paul’s Cathedral, la més popular de Londres,  construïda al segle XVII, pel pont del Mil·lenni. Tornarem a creuar el riu on trobarem la Tate Modern i Shakespeare Globe Theatre.

Sopar lliure i allotjament.

 DIA 2. LONDRES

Esmorzar a l’alberg. Començarem la visita anant cap a  Westminster Abbey, després veurem les Houses of Parliament i el Big Ben. Possibilitat de pujar al London Eye.

A les 11h anirem cap a Buckingham Palace, on a les 11:30h fan el canvi de Guàrdia. Temps lliure a Sant James Park, que podem aprofitar per dinar un entrepà.
A la tarda pujarem per Whitehall fins a Trafalgar Square i visitarem la National Gallery, on podem veure els Girasols de Van Gogh. Acabada la visita passejarem per Leicester Square, fins arribar al Covent Garden, antic mercat de flors i verdures reconvertit en animat centre de cafeteries, terrasses i animades representacions dels “buskers”. Sopar lliure i allotjament.

 DIA 3. LONDRES

Esmorzar. Aquest matí visitarem el  British Museum. Acabada la visita ens dirigirem cap a Regent’s Park on podrem prendre un entrepà.  Tarda passejant per Camden Town, mercat mundialment conegut, on es pot trobar tot tipus d’objectes extravagants i de personatges al carrer. Passejada per Oxford Street,  Picaddilly Circus i Leicester Square.

Sopar lliure i allotjament.

 DIA 4. LONDRES

Esmorzar. Avui visitarem Hyde Park, un dels parcs més grans d’Anglaterra.
Veurem Kensington Gardens, zona on viu gran part de la classe alta de la societat londinenca, Kensington Palace, passejar a la vora del riu Serpentine, Speakers’ Corner, i Marble Arch, entre d’altres racons de gran atractiu paisatgístic.
Podem dinar un entrepà en el parc.

Tarda aprofitarem per visitar el Natural History Museum amb la seva fascinant col·lecció d’esquelets de balena o meteorits, el V&A de disseny o el Museu de la Ciència amb el cinema IMAX. Podem entrar als famosos magatzems Harrod’s.

Sopar lliure i allotjament.

 DIA 5. LONDRES

Esmorzar i anirem amb transport públic cap a Greenwich.

Esmorzar a l’alberg. Avui anirem amb transport públic cap a Greenwich, barri ple de botigues i cafès i un mercat ben animat. S’hi exposa permanentment el Clipper Cutty Sark, al costat hi trobem el Museu Marítim i el Royal Naval College amb els espectaculars murals al sostre i el parc de Greenwich on es troba l’Observatori Astronòmic, des d’on es va establir el meridià que s’utilitza per fixar l’hora de referència a tot el món. Tot el conjunt és Patrimoni de la Humanitat de la UNESCO.

Dinar lliure.

També podrem creuar a l’Isle of Dogs pel túnel centenari sota el Tàmesi que es va construir per permetre als treballadors anar a les drassanes i dels Docklands.

Tornem cap a l’alberg.

Sopar lliure i allotjament.

 DIA 6. LONDRES– APT LONDRES – APT PRAT

Esmorzar i recollida de l’equipatge, el deixarem a consigna.

Començarem el dia per un dels barris més curiosos de Londres: Little Venice, la concentració de cases vaixell més gran de la ciutat al costat del Union Canal.

Podem caminar pel canal fins a Notting Hill, al voltant de Portobello i el seu mercat de queviures i antiguitats. Dinar lliure.

Tarda lliure per fer les darreres compres abans de marxar.

Trasllat a l’aeroport en autocar. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona i arribada a l’aeroport del Prat.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Travessia pel Tàmesi. Un passeig en barca pel Tàmesi.
· Greenwich: Clipper Cutty Sark, Museu Marítim, Royal Naval College, Observatori Astronòmic.
· London Eye.
· Madame Tussauds (Museu de Cera).
· Musicals.
· Tiquets de transport.
· Ruta de Jack l’esbudellador en anglès o català. Una forma diferent de conèixer la ciutat.
· Sopars a diferents restaurants i pubs del centre de la ciutat.
· Excursions a Oxford, Windsor, Cambridge.
· Escenaris Harry Potter a la Warner Bros. Studios Leavesden.
· Tiquets de transport.
· Visita el camp de futbol de l’Arsenal, del Chelsea o Wembley.
· Visita al Shakespeare’s Globe Theatre.
· Demaneu informació d’ altres museus i visites.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí