FLORÈNCIA – VENÈCIA – 7 dies

/FLORÈNCIA – VENÈCIA – 7 dies
Passeja per Florència, fes un tomb en bicicleta per Lucca i navega per Venècia. Tres formes de conèixer tres meravelloses ciutats.

Anada – Tornada

Dies: 7

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances

 DIA 1. CENTRE EDUCATIU – NIT EN RUTA

Sortida del centre educatiu  en autocar creuant França, cap a Itàlia. Nit en ruta.

 DIA 2. PISA – LUCCA- MONTECATINI

Arribada a primera hora del matí a Pisa. Visitarem la Piazza dei Miracoli amb la Catedral i la famosa Torre Inclinada. Seguirem cap a Lucca, visita d’ aquest poble medieval amb carrers estrets i envoltat de la seva muralla. Dinar lliure. Seguirem  cap a  Montecatini, aquesta localitat de la Toscana on tenim el nostre allotjament. Arribada a l’ hotel i distribució de les habitacions. Una miqueta de temps lliure. Sopar a l’ hotel  i allotjament.

 DIA 3. MONTECATINI – FLORÈNCIA – MONTECATINI

Esmorzar a l’hotel. Sortida cap a Florència. Començarem  per la Plaça de Santa Croce, i seguirem cap a  la Piazza del Duomo amb la Catedral de Santa Maria dei Fiore, amb la cúpula de Brunelleschi  i baptisteri. Dinar lliure que el podem fer per la zona del mercat. Tarda  podem veure l’església de San Lorenzo, on hi ha les Capelles Medici, el Convent de Sant Marco i podem entrar a la Galleria dell’ Accademia, on trobem el famós David de Miquel Angel. Trasllat a Montecatini. Sopar a l’ hotel i allotjament.

 DIA 4. MONTECATINI – FLORÈNCIA – LIDO DI JESOLO

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’ equipatge. En arribar a Florència, arribarem a Piazza della Signoria. Podem visitar la Galleria dels Uffizzi. Seguirem cap al Ponte Vecchio, Galeria Pitti, Jardins Boboli. Dinar lliure i a l’ hora convinguda marxarem cap a Lido di Jesolo. Però abans pujarem al Monte Alle Croci, per gaudir de la panoràmica de la ciutat. Arribada a la població costera de Lido di Jesolo. Arribada a l’ hotel i distribució de les habitacions. Sopar a l’ hotel i allotjament.

 DIA 5. LIDO DI JESOLO – VENÈCIA – LIDO DI JESOLO

Esmorzar a l’hotel. L’ autocar ens estarà esperant per anar cap a Punta Sabbioni on agafarem el vaporetto públic per anar cap a la bonica ciutat de Venècia. Visita de la ciutat: Piazza San Marco, Basílica di San Marco, Campanile, Torre dell’ Orologio, Palau Ducal i Procuratie Vecchia e Nuova. Dinar lliure. Tarda per acabar de passejar per els carrerons i els ponts: Pont de Rialto, o fer una passejada en góndola…. A l’ hora convinguda, vaporetto públic i cap a Punta Sabbioni per tornar a l’ hotel. Sopar a l’ hotel i allotjament.

 DIA 6. LIDO DI JESOLO – VERONA – NIT EN RUTA

Esmorzar a l’ hotel i recollida de l’ equipatge. Arribada a Verona. Visita lliure de  l’Arena, Casa de Julieta amb el seu balcó. Dinar per compte del grup i temps lliure fins a l’ hora convinguda per sortir cap a. centre educatiu. Sopar per compte del grup. Nit en ruta fent les parades reglamentàries pel camí.

 DIA 7. CENTRE EDUCATIU

Esmorzar per compte del grup. Arribada i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Trenet per Pisa i creuer pel riu Arno.
· Visites guiades per Pisa, Florència i/o Venècia.
· Bicicletes a Lucca.
· Taller de pizzes o Taller de pasta.
· Excursió a Burano i Murano.
· Vaporetto privat.
· Parc aquàtic: Aqualandia.
· Parc d’atraccions: Gardaland.
· Visita Museu Piaggio (Vespa)

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí