FLORÈNCIA – VENÈCIA – 6 dies

/FLORÈNCIA – VENÈCIA – 6 dies
Gaudeix d’un deliciós gelatto amb Florència als teus peus o fes un tomb en bicicleta per la preciosa ciutat emmurallada de Lucca

Anada – Tornada

Dies: 6

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances

 DIA 1. CENTRE EDUCATIU– NIT EN RUTA

Sortida del centre educatiu  en autocar creuant França, cap a Itàlia. Nit en ruta.

 DIA 2. PISA – LUCCA- MONTECATINI

Esmorzar lliure pel camí. Arribada a primera hora del matí a Pisa. Visitarem la Piazza dei Miracoli amb la Catedral i la famosa Torre Inclinada. Seguirem cap a Lucca, visita d’ aquest poble medieval amb carrers estrets i envoltat de la seva muralla. Dinar lliure. Seguirem  cap a  Montecatini. Arribada a l’ hotel i distribució de les habitacions. Una miqueta de temps lliure. Sopar a l’ hotel  i allotjament.

 DIA 3. MONTECATINI – FLORÈNCIA – MONTECATINI

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a Florència. Al matí primer contacte amb la ciutat. Visita  del Duomo amb la Catedral de Santa Maria dei Fiore, cúpula de Brunelleschi i baptisteri amb les portes del Paradís.  Passeig fins el mercat de San Lorenzo, on podem veure l’església del mateix nom. Proper també hi trobarem la Galleria della Accademia on està el David de Miquel Angel. Dinar lliure per la zona.

Tarda anirem cap a  Piazza della Signoria. On hi trobem la Galleria dels  Uffizzi, possibilitat de fer la visita d’aquest magnífic museu. Seguirem cap al Ponte Vecchio, fins al Palazzo Pitti, possibilitat d’entrar a visitar el Palau i els seus bonics Jardins de Boboli. Recollida del grup al costat del riu i pujada al Monte Alle Croci, per gaudir d’una fantàstica panoràmica de la ciutat. Sortida cap a l’ hotel de Montecatini. Sopar a l’ hotel i allotjament.

 DIA 4. MONTECATINI – VERONA – LIDO DI JESOLO

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’ equipatge, sortida en direcció Lido di Jesolo. Arribada a Verona. Visita lliure de l’Arena, Casa de Julieta amb el seu balcó. Dinar lliure. Tarda per acabar de visitar la ciutat: Catedral, Basílica de Sant Zeno Maggiore…..fins a l’ hora convinguda per marxar.  Arribada a l’ hotel de Lido de Jesolo, on podem gaudir d’aquesta zona turística. Distribució de les habitacions. Sopar a l’ hotel i allotjament.

 DIA 5. LIDO DI JESOLO – VENÈCIA – NIT EN RUTA

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’ equipatge. L’autocar ens estarà esperant per anar cap a Punta Sabbioni on agafarem el vaporetto públic per anar cap a la bonica ciutat de  Venècia. Visita de la ciutat: Piazza San Marco, Basílica di San Marco, Campanile, Torre dell’ Orologio, Palau Ducal i Procuratie Vecchia e Nuova. Dinar lliure. Tarda per acabar de visitar la ciutat passejant per els seus carrerons i creuant alguns dels seus característics ponts: Pont de Rialto, o fer una passejada en góndola… A l’ hora convinguda, vaporetto públic fins al Tronchetto per tornar en autocar cap al centre educatiu. Sopar lliure. Nit en ruta fent les parades reglamentàries pel camí.

 DIA 6. CENTRE EDUCATIU

Esmorzar per compte del grup. Arribada al centre educatiu  i final  dels nostres serveis.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Trenet per Pisa i creuer pel riu Arno.
· Visites guiades per Pisa, Florència i/o Venècia.
· Bicicletes a Lucca.
· Taller de pizzes o Taller de pasta.
· Excursió a Burano i Murano.
· Vaporetto privat.
· Parc aquàtic: Aqualandia.
· Parc d’atraccions: Gardaland.
· Visita Museu Piaggio (Vespa)

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí