Estades LingĂĽĂ­stiques

/Estades LingĂĽĂ­stiques

ESTADES LINGÜÍSTIQUES

Seleccioneu el tipus d’estada que us interessa i us mostrarem el nostre catĂ leg.

MINIESTADES

Viatge ideal per fer una primera presa de contacte amb la ciutat. L’allotjament en famílies dóna una nova i enriquidora perspectiva a l’alumne a través del coneixement de noves cultures i tradicions. Això sumat a les classes fa que el viatge passi a ser un viatge d’estudis que dona un valor afegit al centre que proposa l’activitat.

ESTADES D’ESTIU INDIVIDUALS

Tots aquells alumnes que vulguin millorar el seu nivell d’idiomes poden viatjar a l’estranger a fer una Estada d’Estiu. En aquestes estades milloraran la seva capacitat de comunicar-se, coneixeran noves cultures, gaudiran de les visites i faran nous amics de diferents nacionalitats.

ESTADES D’ESTIU PER A GRUPS

Les Estades d’Estiu són ideals per aquells centres que tenen l’aprenentatge dels idiomes com a prioritat en els seu pla d’estudis. Les estades poden tenir una durada de vuit dies a un mes i tenen la combinació perfecta entre l’ensenyament acadèmic, l’aprenentatge lúdic a través de les activitats i excursions i l’experiència de l’allotjament en les famílies. Feu un grup des del centre per aconseguir un millor preu.