DUBLÍN – 4 dies

/DUBLÍN – 4 dies
Aprèn les danses típiques irlandeses mentre tastes les típiques fish & chips al parc urbà més gran d’Europa.

Anada – Tornada

Dies: 4

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. DUBLÍN – DUBLÍN

Presentació a l’aeroport  2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida cap a Dublín. Arribada a l’aeroport  i trasllat a  l’alberg del centre en autocar.
Arribada i distribució d’habitacions. Dinar lliure.

Podem començar l’estada passejant per Temple Bar, la zona amb més ambient de la ciutat, plena de pubs típics, restaurants i amb molt ambient. Un imprescindible si es va a Dublín. Després caminarem pel costat del riu Liffey i creuarem pel conegut pont de Ha’pennybrige. Tornarem cap a l’alberg.

Sopar lliure. Allotjament.

 DIA 2. DUBLÍN

Esmorzar. Pel matí podem visitar el Trinity College, la universitat més antiga i famosa de tota Irlanda, fundada el 1592. Si ho desitgem podrem passejar pels seus patis i visitar la biblioteca d’investigació més gran del país. En aquesta biblioteca trobarem el Book of Kells, un dels manuscrits religiosos més antics conservats a dia d’avui, considerat per molts el més important vestigi de l’art religiós medieval (opcional).
Davant trobarem el Banc d’Irlanda, dissenyat inicialment com a seu del Parlament irlandès i més tard adquirit per l’entitat bancària.

Després podem agafar Grafton St., el carrer comercial més important de la ciutat. És un passeig divertit amb músics, artistes, floristes… Ens desviarem una mica per veure la famosa estàtua de Molly Malone davant de Saint Andrews Church. Al final del carrer trobem el centre comercial St. Stephen’s Green i el propi parc St. Stephen’s Green on es troba l’estàtua de James Joyce. Dinar lliure, podem prendre un entrepà o un Fish&Chips a St. Stephen’s Green park.

Per la tarda començarem recorrent Dawson St. on es troba l’església de Santa Anna i, si girem la cantonada fins a Kildare St., trobarem el Museu Nacional. Després podem arribar fins a MerrionSquare, una de les places georgianes més boniques amb preciosos jardins i la famosa estàtua d’Oscar Wilde. Sopar lliure.

 DIA 3. DUBLÍN

Esmorzar. Pel matí podem anar a veure la  Christ Church Cathedral, la més antiga de les dues catedrals de la ciutat i una de les més importants històricament. Al seu costat hi trobem Dublinia, edifici que allotja un parc temàtic sobre els orígens víkings i medievals de la ciutat de Dublín. Seguidament anirem cap a la Catedral de Saint Patrick, la més gran de les dues Catedrals d’Irlanda.

Podem aprofitar per dinar (lliure) en el parc que hi ha just davant de la catedral.

A continuació podem anar cap a Dublin Castle, que el podrem veure per fora, i després anirem cap a O’Connell Street, una gran avinguda comercial presidida per The Spire, on podem fer alguna compra de darrera hora.

Sopar lliure. Allotjament.

 DIA 4. DUBLÍN – APT. DUBLÍN – APT. PRAT

Esmorzar i recollida de l’equipatge.

Podem aprofitar aquest últim dia per anar a visitar Phoenix, el parc urbà més gran d’Europa, amb més e 700 hectàrees d’extensió, creat en un principi com a reserva de cérvols. Dinar lliure, on podem menjar un entrepà en aquest fantàstic paratge natural.

Tornarem cap a l’alberg. Trasllat en autocar  a l’aeroport.
Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del  vol en direcció Barcelona. Arribada a l’aeroport, recollida de l’equipatge i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visites guiades
· Entrades a: Trinity College, Dublinia, Christchurch Cathedral, Saint Patrick Cathedral, National Gallery

Vols fer quelcom diferent:
· Spin RollerDisco – RollerSkating
· Gaelic’sGames
· Guinness Storehouse
· Bowling
· Irish Music Dance
· Greyhound Racing
· VikingSplash
· Excursions a Glendalough, Kilkenny City i Castell, Belfast, Galway, Cliffs of Moher

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí