DUBLÍN – 4 dies

/DUBLÍN – 4 dies
Coneixeu la zona on viu Bono d’ U2 mentre veieu foques i gaudiu d’unes espectaculars vistes de les muntanyes i la badia de Dublín.

Anada – Tornada

Dies: 4

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. DUBLÍN – HOWTH – MALAHIDE – DUBLÍN

Presentació a l’aeroport  2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida cap a Dublín. Arribada a l’aeroport i trasllat en autocar  per portar-nos al centre de famílies. Abans farem una visita a Howth&Malahide.

Howth, un poble pesquer a 15 km al nord de Dublín, es troba a una posició privilegiada de la badia de Dublín amb unes fantàstiques vistes de les muntanyes de Wicklow, el BoyneValley i fins i tot més enllà els dies clars. És el lloc de residència de molts famosos irlandesos, com Bono, cantant d’U2. Al costat de Howth hi ha una petita illa santuari d’aus coneguda com “l’ull d’Irlanda”. Hi podem trobar mamífers marins com foques que atrauen els turistes a prop del port. Podem veure el seu Castell del S. XV amb elegants jardins i el Museu del transport.

Malahide és llar del Castell de Malahide i els seus jardins. El poble va créixer en popularitat en temps Georgians com a destinació costanera per als habitants rics de la ciutat de Dublín. Això és evident avui dia per la gran col·lecció de cases Georgianes que trobem al poble i al llarg de la costa.

Trasllat al Centre de famílies.
Presentació amb l’organitzadora local, distribució de famílies i trasllat a les cases.
Sopar amb les famílies i allotjament.

 DIA 2. DUBLÍN

Esmorzar amb les famílies i entrega dinar pícnic. Trasllat al centre de Dublín a càrrec del grup. . Pel matí podem anar a veure la  Christ Church Cathedral, la més antiga de les dues catedrals de la ciutat i una de les més importants històricament. Al seu costat hi trobem Dublinia, edifici que allotja un parc temàtic sobre els orígens víkings i medievals de la ciutat de Dublín. Seguidament anirem cap a la Catedral de Saint Patrick, la més gran de les dues Catedrals d’Irlanda.

Podem aprofitar per dinar pícnic en el parc que trobarem just davant de la catedral.

A continuació podem anar cap a Dublin Castle, que el podrem veure per fora, i després anirem cap a O’Connell Street, una gran avinguda comercial presidida per TheSpire, on podem fer alguna compra de darrera hora.

Trasllat al punt de trobada amb les famílies (Zona Sutton / Malahide / Portmarnorck) a càrrec del grup. Sopar amb les famílies i allotjament.

 DIA 3. DUBLÍN

Esmorzar. Pel matí podem visitar el Trinity College, la universitat més antiga i famosa de tota Irlanda, fundada el 1592. Si ho desitgem podrem passejar pels seus patis i visitar la biblioteca d’investigació més gran del país. En aquesta biblioteca trobarem el Book of Kells, un dels manuscrits religiosos més antics conservats a dia d’avui, considerat per molts el més important vestigi de l’art religiós medieval.(opcional)
Davant trobarem el Banc d’Irlanda, dissenyat inicialment con a seu del Parlament irlandès i més tard adquirit per l’entitat bancària.

Després podem agafar Grafton St., el carrer comercial més important de la ciutat. És un passeig divertit amb músics, artistes, floristes… Ens desviarem una mica per veure la famosa estàtua de Molly Malone davant de Saint Andrews Church. Al final del carrer trobem el centre comercial St. Stephen’s Green i el propi parc St. Stephen’s Green on es troba l’estàtua de James Joyce. Dinar lliure, podem prendre un entrepà o un Fish&Chips a St. Stephen’s Green park.

Per la tarda començarem recorrent Dawson St. on es troba l’església de Santa Anna i, si girem la cantonada fins a Kildare St., trobarem el Museu Nacional. Després podem arribar fins a MerrionSquare, una de les places georgianes més boniques amb preciosos jardins i la famosa estàtua d’Oscar Wilde.

Trasllat amb les famílies per compte del grup.
Sopar amb les famílies i allotjament.

 DIA 4. DUBLÍN – APT. DUBLÍN – APT. PRAT

Esmorzar amb les famílies, entrega del dinar pícnic i acomiadament. Trasllat al punt de trobada on un autocar ens estarà esperant per portar-nos cap a l’aeroport. Però abans, passarem el dia a Dublín.

Podem aprofitar aquest últim dia per anar a visitar el Phoenix park, el parc urbà més gran d’Europa, amb més de 700 hectàrees d’extensió, creat en un principi com a reserva de cérvols. Dinarem el pícnic, que portem de casa, en aquest immillorable paratge natural.

A l’hora convinguda amb el conductor ens traslladarem a l’aeroport.
Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del  vol en direcció Barcelona.
Arribada a l’aeroport, recollida de l’equipatge i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visites guiades
· Entrades a: Trinity College, Dublinia, Christchurch Cathedral, Saint Patrick Cathedral, National Gallery

Vols fer quelcom diferent:
· Spin RollerDisco – RollerSkating
· Gaelic’sGames
· Guinness Storehouse
· Bowling
· Irish Music Dance
· Greyhound Racing
· VikingSplash
· Excursions a Glendalough, Kilkenny City i Castell, Belfast, Galway, Cliffs of Moher

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí