CROÀCIA – 6 dies

/CROÀCIA – 6 dies
Passejant pels carrers de Dubrovnik sentiràs estar a King’s Landing, dins del món de Jocs de Trons

Anada – Tornada

Dies: 6

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 CIRCUIT 6 DIES ITÀLIA, ESLOVÈNIA I CROÀCIA.

 DIA 1. BARCELONA – VENÈCIA – LIDO DE JESOLO

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Venècia. Arribada a l’aeroport i trasllat a l’alberg/hotel.

Arribada a l’aeroport de Venècia on la guia acompanyant ens estarà esperant.

Agafarem l’autocar que ens portarà fins al Tronquetto on agafarem el vaporetto fins a Venècia. Visita de la ciutat: Piazza San Marco, Basílica di San Marco, Campanile, Torre dell’ Orologio, Palau Ducal i Procuratie Vecchia e Nuova. Dinar lliure. Tarda per acabar de passejar per els carrerons i els ponts: Pont de Rialto, o fer una passejada en góndola…. A l’ hora convinguda, vaporetto públic i cap a Punta Sabbioni per tornar a l’ hotel. Sopar a l’ hotel i allotjament.

 DIA 2. LIDO DE JESOLO – LJUBLJANA – ZAGREB.

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’equipatge.

Avui anirem a descobrir el país conegut com el «secret guardat d’Europa»: Eslovènia, amb la seva preciosa capital Ljubljana.

El nostre guia local ens mostra els seus racons més bonics i ens explicarà la història i costums d’aquest jove país de tradició austríaca. Recomanem provar la deliciosa gastronomia i dolços eslovens.  Dinar lliure. Després de conèixer Ljubljana continuarem a la capital de Croàcia, Zagreb on ens allotjarem.

Sopar i allotjament a Zagreb.

 DIA 3. ZAGREB – PLITVICE – ZADAR – PRIMOSTEN

Esmorzar i sortida al parc nacional de Plitvice.  Gaudirem de la meravella natural més gran de Croàcia: una joia de cataractes, cascades i llacs a l’interior del país. Inclou passeig en vaixell pel llac i tren pel parc.  Dinar lliure.  Continuarem el nostre viatge cap a la zona de Dalmacia. Sopar i allotjament a l’hotel.

 DIA 4. PRIMOSTEN – SPLIT – PRIMOSTEN

Esmorzar a l’hotel.

Avui visitarem les ciutats patrimoni de la Humanitat de la UNESCO: l’espectacular ciutat romana de Split del segle III i el bellíssim illot medieval de Trogir, anomenada la «petita Venècia».   Dinar lliure. Visitarem seus cascos històrics de la mà del nostre guia local per conèixer la seva història en profunditat.  Sopar i allotjament en hotel.

 DIA 5. PRIMOSTEN – BONIA HERCEGOVINA – MOSTAR – DUBORVNIK

Esmorzar i recollida del equipatge.  Avui ens traslladem pel camí dels Alps al país veí de Bòsnia i Hercegovina cap a  la ciutat turca otomana de Mostar, per conèixer els costums de l’Islam a la regió i el seu ric patrimoni arquitectònic.   Dinar lliure. Seguim davant del passeig vorejant el riu Neretva i el mar Adriàtic amb les seves illes fins arribar a la regió de Dubrovnik. Allà el nostre guia local que ens presentarà tots els seus secrets i historia.

Sopar i allotjament.

 DIA 6. DUBROVNIK – BARCELONA

Esmorzar a l’hotel i recollida del equipatge.

Trasllat a l’aeroport. Si l’horari ho permet, visita de la ciutat de Cavtat, coneguda com la «Montecarlo croat» per gaudir de la bellesa dels seus palaus medievals i passeig marítim exquisit.

A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Funicular elèctric a Zagreb.
· Museu d’Art Contemporani a Zagreb.
· Entrada a l’Església de San Donato a Zadar.
· Entrada al Palau Dioclecià i Catedral de Split.
· Entrada a la Catedral de San Lorenzo a Trogir.
· Entrada al Monestir Franciscà amb la seva antiga Farmàcia a Dubrovnik.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí