ATENES + ILLA – 5 dies

/ATENES + ILLA – 5 dies
Història i platges paradisíaques. Passejos per barris mil•lenaris i travessies en vaixell. La combinació perfecta entre cultura i relax.

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT ATENES – ATENES

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del grup. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida del vol cap a Atenes.

Trasllat i arribada a l’hotel. Distribució d’habitacions. Segons l’hora d’arribada podem començar fent una passejada guiada en bicicleta, per començar a veure els millors llocs de la ciutat. Sopar i Allotjament.

 DIA 2. ATENES

Esmorzar a l’hotel. Començarem visitant l’Acròpoli, on es troba el Partenó, el Temple d’Atenea Victòria, l’Erecteón, etc. Dinar lliure.

A la tarda passejarem pel bonic i agradable barri de la Plaka, amb sis mil anys d’història, conegut per la seva arquitectura i les seves innumerables i pintoresques tavernes. Podem parar a prendre alguna cosa mentre ens refresquem una miqueta. Sopar i Allotjament.

 DIA 3. ATENES – ILLA EGINA – ATENES

Esmorzar a l’hotel.

Avui visitarem l’Illa de Egina, on hi arribarem en ferri des de el port d’Atenes.

Visitarem aquesta bonica i comercial illa, coneguda també per la seva  ceràmica. Les belles arts i principalment l’escultura es van desenvolupar a Egina durant l’antiguitat, sent famós el Taller Eginiti que va florir entre els s.VI i V a.C. Al 1718 va ser conquistada pels turcs. Després del seu alliberament, al 1828, es va instal·lar en Egina el primer govern del recentment format estat grec.

Dinar lliure.

Podem visitar la curiosa església de Sant Nicolau al port, la metròpolis de Sant Dionisi, on va prestar jurament el primer govern grec, i El Kiberni (Palau de Governador) de Kapodistries, on actualment s’acull una valuosa biblioteca.

Amb el bus local visitarem el Temple d’Atena Afea, únic temple de 2 plantes del segle V  a.C . Tornarem cap el port d’Egina. Embarcament al Ferri que ens portarà a El Pireu.

Trasllat a l’hotel. Sopar i allotjament a l’hotel.

 DIA 4. ATENES – CAP SÚNION – ATENES

Esmorzar a l’hotel.

Visita a l’Olimpeion, l’antic estadi Olímpic. Després anirem a veure el Canvi de guàrdia al Parlament, situat a la Plaça Syntagma. Dinar lliure per la zona.

Just després de dinar viatjarem a Cap Súnion. Aquí podrem veure el Temple de Posidó i la posta de sol a l’extrem més oriental de la regió de l’Àtica.

Tornarem cap a Atenes. Sopar i Allotjament

 DIA 5. ATENES – APT. ATENES – APT. PRAT

Esmorzar a l’hotel  i recollida d’equipatge.

Temps lliure a Atenes. Podem passejar pel barri de Kolonaki, un dels barris més cosmopolites d’Atenes, on es poden trobar cafeteries, pastisseries, restaurants, lloc de polítics, artistes i intel·lectuals… Aprofitarem per fer les darrer compres fins que ens passin a recollir.

A l’hora convinguda, un autocar ens recollirà per portar-nos a l’aeroport. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona.  Arribada a l’aeroport del Prat.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visites guiades per la ciutat.
· Visita al Museu Arqueològic.
· Visita amb audioguia a l’Estadi Panatenaico.
· Pujada en Funicular al Turó de Licabet.
· Excursió a Delfos.
· Excursió Micenes

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí