ATENES – 5 dies

/ATENES – 5 dies
Impressiona’t pel passat i el present del bressol de la civilització occidental.

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT ATENES – ATENES

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del grup. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida del vol cap a Atenes.
Trasllat i arribada a l’hotel. Distribució d’habitacions. Segons l’hora d’arribada podem començar fent una passejada guiada en bicicleta, per començar a veure els millors llocs de la ciutat. Sopar i Allotjament.

 DIA 2. ATENES

Esmorzar a l’hotel. Començarem visitant l’Acròpoli, on es troba el Partenó, el Temple d’Atenea Victòria, l’Erecteón, etc. Dinar lliure.

A la tarda passejarem pel bonic i agradable barri de la Plaka, amb sis mil anys d’història, conegut per la seva arquitectura i les seves innumerables i pintoresques tavernes. Podem parar a prendre alguna cosa mentre ens refresquem una miqueta. Sopar i Allotjament.

 DIA 3. ATENES – MYCENES I EPIDAURE – MICENES

Esmorzar a l’hotel. Avui possibilitat de fer una excursió per visitar Micenes, una antiga ciutat de Grècia situada al centre del Peloponès on Agamèmmon tenia la seva mítica residència.

A més podriem visitar Epidaure, conegut pel seu temple curatiu o Ascepleia, construït en honor a Escolapi, el Déu de la medicina i la curació. També cal destacar el seu teatre del S.IV a.C., el més famòs del món antic, que va servir de model per molts futurs teatres grecs i on encara avui es celebren representacions. Fou el model de molts teatres grecs.

Dinar i temps lliure per gaudir de la zona. Trasllat de tornada a Atenes.

Sopar i allotjament.

 DIA 4. ATENES – CAP SÚNION – ATENES

Esmorzar a l’hotel.

Visita a l’Olimpeion, l’antic estadi Olímpic. Després anirem a veure el Canvi de guàrdia al Parlament, situat a la Plaça Syntagma. Dinar lliure per la zona.

Just després de dinar viatjarem a Cap Súnion. Aquí podrem veure el Temple de Posidó i la posta de sol a l’extrem més oriental de la regió de l’Àtica.

Tornarem cap a Atenes. Sopar i Allotjament

 DIA 5. ATENES – APT. ATENES – APT. PRAT

Esmorzar a l’hotel  i recollida d’equipatge.

Temps lliure a Atenes. Podem passejar pel barri de Kolonaki, un dels barris més cosmopolites d’Atenes, on es poden trobar cafeteries, pastisseries, restaurants, lloc de polítics, artistes i intel·lectuals… Aprofitarem per fer les darrer compres fins que ens passin a recollir.

A l’hora convinguda un autocar ens recollirà per portar-nos a l’aeroport. Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona.  Arribada a l’aeroport del Prat.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visites guiades per la ciutat.
· Visita al Museu Arqueològic.
· Visita amb audioguia a l’Estadi Panatenaico.
· Pujada en Funicular al Turó de Licabet.
· Excursió d’un dia a l’illa d’Egina.
· Excursió a Delfos.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí