AMSTERDAM – BRUGES – BRUSSEL·LES – 5 dies

/AMSTERDAM – BRUGES – BRUSSEL·LES – 5 dies
Combina la màgia d’Amsterdam i l’Art Nouveau de Brussel.les. Ei!! No t’oblidis de tastar la deliciosa xocolata belga.

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. AMSTERDAM – AMSTERDAM

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida del vol cap a Amsterdam. Arribada a l’aeroport i trasllat a  l’alberg. Distribució d’habitacions.

Passejada per Leidseplein, una zona amb molt d’ambient, bars, pubs i una àmplia oferta teatral i musical.

A la tarda visitarem el Museu Van Gogh, una experiència única que ens permetrà contemplar tota l’evolució d’aquest genial pintor. Seguidament anirem a la Plaça Dam on veurem el Dam Dick, el primer dic que es va construir a la ciutat cap el S XIII. També visitarem la Església Nova i, just davant seu, trobarem el famós museu de cera Madamme Tussaud Scenerama. A continuació veurem el Palau Reial, antiga seu de l’Ajuntament i joia del Segle d’Or, i passejarem fins a l’Estació Central, que la trobem a uns 750 metres.

Tornarem cap a l’alberg. Sopar.

Al vespre possibilitat de fer una romàntica passejada en vaixell pels canals de la ciutat. Hi ha més de 2.500 cases flotants, algunes d’elles convertides en insòlits museus.

Allotjament.

 DIA 2. AMSTERDAM – ZAANSE SCHANS – VOLENDAM I MARKEN – AMSTERDAM

Esmorzar. Possibilitat de fer una excursió per visitar ZaanseSchans, un bonic poble ple de molins on només arribar podrem gaudir d’un aroma a xocolata provinent de la fàbrica del poble. Aquí hi trobarem formatge, esclops i un munt de coses típiques per comprar. Seguidament anirem cap a Volendam, un bonic i típic poblet pesquer on encara hi trobem habitants amb els tradicionals vestits holandesos.

Dinar lliure. Continuarem cap a Marken, una bonica illa dins del Llac IJsselmeer, visita i temps lliure. Tornem a Amsterdam. Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

 DIA 3. AMSTERDAM

Esmorzar. Visita al Rijmuseum, un dels museus més importants del món amb obres de Rembrant, Vermeer o Hals. Seguidament podem visitar la HeinekenExperience, fàbrica d’aquesta coneguda cervesa. Molt proper tenim el bonic parc de Voldenpark, el més gran d’Amsterdam amb una superfície de 48 hectàrees, on podem gaudir dels seus jardins, arbres i fonts, dinant un entrepà enmig de la natura (lliure).

A la tarda possibilitat de visitar la Casa d’Anna Frank, famosa pel diari d’una nena descrivint els horrors durant la Segona Guerra Mundial. En sortir passejarem pel barri de Jordan, que és un sector de la ciutat separat de la zona dels canals i construït pels grans burgesos per donar allotjament als seus treballadors: artesans, mercaders… Destaca per la seva gran varietat comercial. Al carrer Prinsebgracht hi trobem els jardins de Zon i Star i uns dels Hofjes o cases d’acollida més boniques que hi ha a la ciutat, fundades pels rics al S. XVIII  Al mateix sector hi trobem l’Església de l’Oest, on reposen les restes de Rembrandt.

Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

 DIA 4. AMSTERDAM – BRUGES – BRUSSEL·LES

Esmorzar i recollida de l’equipatge. Trasllat en autocar cap a Bruges. Hi ha unes 3 hores i mitja de trajecte. Arribada a la preciosa capital de Flandes,  patrimoni de la Humanitat. Visitarem la Plaça Major, on hi trobem el campanar de 47 campanes i de 82m d’alçada amb el carilló, símbol de la ciutat, que representa la llibertat i autonomia de Bruges i des d’on es pot gaudir d’una increïble vista de la ciutat. Molt a prop trobem la Plaça Burg, amb diferents edificis importants com al Basílica de la Santa Sang d’estil romànic, l’Ajuntament d’estil gòtic florit, l’Escrivania, el Palau de BrugseVrije, la Catedral de San Salvador -l’església més antiga de la ciutat- i l’església de Mare de Déu de Bruges. Visitarem a peu l’anomenada “Venècia del Nord” per gaudir de l’encant dels seus carrers i canals. Dinar lliure.

A la tarda tenim la possibilitat de fer una passejada en vaixell, gaudint d’aquests bonics canals amb els seus emblemàtics cignes molt característics de la ciutat.

Sortida cap a Brussel·les. Arribada, sopar i allotjament a l’alberg.

 DIA 5. BRUSSEL·LES – APT. BRUSSEL·LES – APT. PRAT

Esmorzar a l’hotel. Deixarem l’equipatge a consigna. Avui passarem tot el matí a Brussel·les visitant aquesta ciutat que és un fòrum de cultures permanent.

Podem començar la visita per la Grand Place, amb els seus edificis gremials i l’Ajuntament. Passejant pels carrers més turístics arribarem a la famosa estatueta del Manneken Pis, el nen que fa pipí. Continuarem per la mítica Rue des Bouchers, plena de terrasses, i podrem fer compres a les Galeries de St.Hubert, les primeres galeries comercials cobertes d’Europa, o bé visitar la Catedral de Sant Miquel i Santa Gúdula, famosa per les seves vidrieres. Seguidament anirem cap a la Zona Alta passant pel Sablon, un barri encantador conegut pels mercats i botigues d’antiguitats, bomboneres i carrerons. Molt a prop hi ha el Mont des Arts, amb els Museus d’Art Antic i Modern, la Biblioteca i el Palau Reial. No perdeu de vista el Museu d’Instruments Musicals, situat als antics magatzems Old England, construïts en ferro i cristall en estil Art Nouveau. Dinar lliure.

Trasllat lliure a l’aeroport. Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visites guiades.
· Entrades a: Casa d’Anne Frank, Rijmuseum, Van Gogh Museum, Heineken Experience, Madamme Tussaud Scenerama.
· Passejada en vaixell pels canals d’Amsterdam o Bruixes.
· Passejada en bicicleta.
· Possibilitat de visitar una fàbrica de xocolata.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí