AMSTERDAM – 5 dies

/AMSTERDAM – 5 dies
Vols tastar unes patates fregides al·lucinants dins d’una ciutat de conte?

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. AMSTERDAM – AMSTERDAM

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge. Sortida del vol cap a Amsterdam.

Arribada a l’aeroport i trasllat  a l’alberg. Distribució d’habitacions.

Dinar lliure. Començarem la nostra visita per aquesta bonica ciutat fent una volta en bicicleta (opcional). També passejarem per Leidseplein, una zona amb molt d’ambient, bars, pubs i una àmplia oferta teatral i musical.  Sopar lliure. Allotjament.

 DIA 2. AMSTERDAM

Esmorzar. Al matí tindrem la possibilitat de visitar el Museu Van Gogh, una experiència única que ens permetrà contemplar tota l’evolució d’aquest genial pintor. Seguidament anirem a la Plaça Dam on veurem el Dam Dick, el primer dic que es va construir a la ciutat cap el S XIII. També visitarem la Església Nova i, just davant seu, trobarem el famós museu de cera Madamme Tussaud Scenerama. A continuació veurem el Palau Reial, antiga seu de l’Ajuntament i joia del Segle d’Or, i abans de dinar passejarem fins a l’Estació Central, que la trobem a uns 750 metres.

Dinar lliure per la zona.

A la tarda farem una passejada en vaixell pels canals de la ciutat (opcional), que ens permetrà conèixer una altra perspectiva d’Amsterdam i veure de prop les més de 2.500 cases flotants que té, moltes d’elles convertides en insòlits museus.

Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

 DIA 3. AMSTERDAM – VOLENDAM I MARKEN – ZAANSE SCHANS – AMSTERDAM

Esmorzar. Possibilitat de fer una excursió a Volendam. En aquest bonic i típic poblet pesquer encara hi trobem habitants amb els tradicionals vestits holandesos.

Dinar lliure.

Continuarem cap a Marken, una bonica illa dins del Llac IJsselmeer, visita i temps lliure. Abans de tornar farem una aturada a ZaanseSchans, un bonic poble ple de molins on només arribar podrem gaudir d’un aroma a xocolata provinent de la fàbrica del poble. Aquí hi trobarem formatge, esclops i un munt de coses típiques per comprar.

Tornem a Amsterdam. Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

 DIA 4. AMSTERDAM

Esmorzar. Visita al Rijmuseum, un dels museus més importants del món amb obres de Rembrant, Vermeer o Hals. Seguidament podem visitar la HeinekenExperience, fàbrica d’aquesta coneguda cervesa. Molt proper tenim el bonic parc de Voldenpark, el més gran d’Amsterdam amb una superfície de 48 hectàrees, on podem gaudir dels seus jardins, arbres i fonts, dinant un entrepà enmig de la natura (lliure).

A la tarda possibilitat de visitar la Casa d’Anna Frank, famosa pel diari d’una nena descrivint els horrors durant la Segona Guerra Mundial. En sortir passejarem pel barri de Jordan, que és un sector de la ciutat separat de la zona dels canals i construït pels grans burgesos per donar allotjament als seus treballadors: artesans, mercaders… Destaca per la seva gran varietat comercial. Al carrer Prinsebgracht hi trobem els jardins de Zon i Star i uns dels Hofjes o cases d’acollida més boniques que hi ha a la ciutat, fundades pels rics al S. XVIII  Al mateix sector hi trobem l’Església de l’Oest, on reposen les restes de Rembrandt.

Sopar lliure. Allotjament a l’alberg.

 DIA 5. AMSTERDAM – APT. AMSTERDAM – APT. PRAT

Esmorzar a l’hotel i recollida de les maletes. Al matí visitarem De Waag, la porta d’entrada a Amsterdam a l’Edat Mitjana, i el Mercat Nou. Passejarem cap a Waterlooplein, Rembrandplein i el preciós mercat de les flors, ple de tulipes. Molt proper hi trobem Begijinhof, el hofje més important de la ciutat. Dinar lliure.

Tarda lliure per fer les darreres compres. Podem passejar pels carrers més comercials de Nieuwendijk, Kalvertsraat i Damstraat o anar al centre comercial de De Bijenkorj.

Trasllat a l’aeroport a càrrec del grup. Presentació 2 hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Barcelona. Arribada a l’aeroport del Prat i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visites guiades.
· Entrades a: Casa d’Anne Frank, Rijmuseum, Van Gogh Museum, HeinekenExperience, Madamme Tussaud Scenerama.
· Excursions a Volendam, Markeni ZaanseSchans.
· Passejada en vaixell pels canals.
· Passejada en bicicleta.
· Excursió a Keukenhof a la primavera.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí