SICÍLIA OCCIDENTAL – 5 dies

/SICÍLIA OCCIDENTAL – 5 dies
Una illa amb vestigis de 4 èpoques històriques i la màgia de la Itàlia més genuïna. No us la podeu perdre!

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. DEL PRAT – APT. PALERMO – PALERMO

Sortida de l’aeroport del Prat 2 hores abans de la sortida del vol, on una persona de Viajes CumLaude us ajudarà en la facturació. Vol Barcelona  12.55h – Palermo 14.45h. Arribada del grup a l’aeroport de Palermo, recollida de l’equipatge i trasllat en autocar a hotel *** a Palermo ciutat. Dinar lliure.

A la tarda, distribució de les habitacions. Sopar i allotjament.

 DIA 2. PALERMO

Esmorzar a l’hotel i excursió dia complert en autocar a Palermo, ciutat rica en art, que representa amb els seus monuments  4 èpoques històriques: període àrab-normand, l’Edat Mitjana i  Renaixement, el Barroc  i l’arquitectura del segle XVIII. Possibilitat de visitar: el Palau dels Normandos, la Capella Palatina i la Sala del Rei Roger i la Catedral.

Dinar lliure. A la tarda acabarem de visitar el centre històric de Palermo, amb l’Església dels Ermitans, l’Església de la Martorana, el Politeama, etc … A l’hora convinguda, recollida del grup per anar cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

 DIA 3. PALERMO – ERICE – SEGESTA- PALERMO

Esmorzar a l’hotel i excursió amb autocar a Erice per la visita del poble medieval on es pot gaudir d’ una magnifica vista.

Dinar lliure. A la tarda, visita de la zona arqueològica de Segesta amb el Temple dòric i el Teatre grec.

Trasllat cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

 DIA 4. PALERMO – CEFALÚ – MONREALE – PALERMO

Esmorzar a l’hotel i excursió en autocar a Cefalú per la visita de la Catedral caracteritzada pel mosaic bizantí que representa al Crist Pantocrator. Dinar lliure.

A la tarda, visita del Duomo de Monreale, la més alta expressió de l’art normand a Sicília amb mosaics que cobreixen gairebé totes les superfícies de les parets. Visitarem també el claustre amb les seves columnes amb incrustacions d’or i decorades amb mosaics i pedres precioses. A l’hora convinguda, recollida del grup per anar cap a l’hotel. Sopar i allotjament.

 DIA 5. PALERMO- APT. PALERMO – APT. DEL PRAT

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’equipatge.

Temps lliure per acabar de visitar Palermo. Dinar lliure. A l’hora convinguda, recollida del grup per anar cap a l’aeroport de Palermo on haurem d’estar-hi 2h abans de la sortida del vol. Vol Palermo 15.25h – Barcelona 17.15h. Arribada a l’aeroport del Prat i fi dels serveis.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí