ROMA – 5 dies

/ROMA – 5 dies
Una ciutat de contrastos on milers d’anys d’història amaguen racons per a recordar.

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. ROMA – ROMA

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol cap a Roma. Una persona de Viatges Cumlaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació. Sortida del vol cap a Roma. Arribada a l’ aeroport. Trasllat a l’ hotel cèntric. Distribució de les habitacions. Dinar lliure.

A la tarda anirem cap a la Piazza del Popolo, passejarem per Via del Balbuino fins arribar a Piazza di Spagna amb la Fontana della Barcaccia i seguirem  cap a la Fontana de Trevi. Sopar a un restaurant a prop de l’ hotel. Allotjament.

 DIA 2. ROMA

Esmorzar i anirem cap l’Ara Pacis, on podem visitar el museu, seguirem cap al Panteó i visita d’aquest antic temple. Continuarem cap a  la  Plaça Navona on hi trobem 3 fonts, la central: la Fontana dei Fiumi i les laterals: la Fontana del Moro i la Fontana di Nettuno i amb l’Església di Santa Agnese in Agone.

Dinar lliure per la zona.

A la tarda seguim per aquesta via fins arribar a la Plaça Venècia, on veurem L’Altare della Patria amb el monument a Vittorio Emanuele, primer rei de la Itàlia unificada. Admirarem també la Columna Trajana. Continuarem per Via dei Fori Imperiali, fins arribar al Coliseu. Visita del Coliseu i dels Foros. En sortir veurem  Arc de Constantí i Via Sacra.

Sopar a restaurant i allotjament.

 DIA 3. ROMA

Esmorzar a l’hotel. Anirem cap a les catacumbes de Sant Calixt (opcional). Podem agafar el metro direcció Laurentina, parada Circo Massimo i agafar el bus 118. Visita guiada de les catacumbes. En acabar tornarem al centre de la ciutat.  Dinar lliure.

A la tarda, visitarem el bonic barri de Trastevere, caracteritzat per els seus carrerons amb llambordes i ambient bohemi, ple de restaurants i pizzeries. Hi trobem l’Església de Sta Maria in Trastevere, en el riu Tevere  se situa l’Isola Tiberina. Creuant, trobarem la Piazza Bocca della Verittà situada entre la Via Petroselli i la Via Greca. Visita de l’Església de Santa Maria in Cosmedin, amb la màscara de Tritó anomenada Bocca Della Verità.

Sopar a restaurant i allotjament.

 DIA 4. ROMA

Esmorzar a l’hotel.

Anirem cap al Vaticà. Possibilitat de visitar els Museus Vaticans (Capella Sixtina), seguidament Basílica de Sant Pere, i si volem podem pujar també a la cúpula des d’on gaudirem d’una magnifica vista a la ciutat. Dinar lliure. A la tarda seguirem per la Via della Conciliazione fins arribar al Castell de San Angelo, on podem fer la visita.

Resta de tarda per fer les darreres compres.

Sopar a restaurant i allotjament.

 DIA 5. ROMA – APT. ROMA – APT. PRAT

Esmorzar a l’hotel i recollida de l’equipatge.

Matí lliure per acabar de visitar la ciutat o fer les darreres compres. Possibilitat d’anar a visitar San Pablo Extramuros. Dinar lliure.

A mitja tarda trasllat cap a l’ aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol cap a l’ aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visita guiada per la ciutat.
· Passejada en Bicicleta per Villa Borghese.
· Visita al Parc d’Atraccions Rainbow Magicland a Valmontone.
· Taller de Pizza.
· Excursió a Nàpols i Pompeia.
· Excursió a Siena i Sant Gimignano.
· Escapada a veure les runes d’Ostia Antica.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí