Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades personals

/Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades personals

POLÍTIQUES DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

ÍNDEX DE CONTINGUT

ANNEX II. POLÍTIQUES DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
ÍNDEX DE CONTINGUT DE L’AVÍS LEGAL
PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS
REGISTRE DE TRACTAMENTS
POLÍTICA DE PRIVACITAT
GALETES
reCAPTCHA

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Informació sobre l’ús de dades de caràcter personal, segons el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE (Reglament general de protecció de dades).
Viajes Cum Laude, SL, respecta el vostre dret a la intimitat i aplica tota la normativa vigent a fi de protegir les dades personals dels seus clients i usuaris.
Les vostres dades personals són tractades amb la màxima confidencialitat, per això Viajes Cum Laude, SL, ha adoptat, com a responsable del tractament, les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la confidencialitat i la seguretat de les vostres dades personals, per evitar-ne l’alteració, la pèrdua, el tractament o l’accés no autoritzat.
Per rebre informació i, si s’escau, reservar o utilitzar els productes i els serveis que Viajes Cum Laude, SL, ofereix per mitjà dels llocs web de Viajes Cum Laude, SL, cal que ens informeu de dades personals determinades necessàries per poder personalitzar els nostres serveis i ajustar-los als vostres interessos i necessitats.
Us recordem que teniu el deure de comunicar a Viajes Cum Laude, SL, qualsevol canvi que es produeixi en les vostres dades i que hàgiu registrat en els nostres llocs web per procedir al manteniment dels fitxers corresponents.
Autoritzeu a Viajes Cum Laude, SL, a comunicar les vostres dades personals a terceres entitats amb les quals es tinguin subscrits acords de col•laboració i que operin en el sector turístic (com ara cadenes hoteleres, companyies aèries, companyies de creuers, agències de viatges majoristes…), situades arreu del món sempre que això sigui necessari per prestar el servei sol•licitat. En cas que no vulgueu que aquesta comunicació es porti a terme, cal que ho indiqueu per escrit a l’adreça assenyalada a continuació. De la mateixa manera, i d’acord amb la legislació federal dels Estats Units, les vostres dades personals seran accessibles per al Departament de Duanes dels Estats Units en cas que contracteu un vol que tingui origen, destinació o escala en aquest país.

Podeu revocar aquest consentiment en qualsevol moment, així com exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oblit, portabilitat de dades i oposició dirigint-vos per escrit a:
Viajes Cum Laude, SL,
C/ Calabria nº75 ppal 2ª 08015 Barcelona
També podeu exercir els vostres drets escrivint a l’adreça electrònica info@viajescumlaude.com.

 

REGISTRE DE TRACTAMENTS

TRACTAMENT USOS TIPUS DE DADES PERMANÈNCIA DE LES DADES DRETS
«CONTACTE» Les dades personals que ens proporcioneu seran utilitzades per respondre als comentaris, les consultes, les opinions, les observacions i els suggeriments i, si ens heu donat permís, per enviar-vos comunicacions comercials. Identificatives i de contacte. Les dades es tractaran fins que ens comuniqueu l’oposició i la cancel·lació del tractament esmentat. De tota manera, en qualsevol comunicació de tipus comercial que us enviem, us donarem l’oportunitat de donar-vos de baixa del tractament. Podeu exercir davant el responsable del tractament els drets següents: accés, cancel·lació, oposició i rectificació enviant un correu electrònic o amb l’opció que trobareu al final dels nostres butlletins d’informació.
«DEMANAR PRESSUPOST» Les dades personals que ens proporcioneu seran utilitzades per confeccionar el pressupost a partir de les dades que ens aporteu i, si ens heu donat permís, per enviar-vos comunicacions comercials. Identificatives, de contacte i característiques del servei sol·licitat. Les dades es tractaran fins que ens comuniqueu l’oposició i la cancel·lació del tractament esmentat. De tota manera, en qualsevol comunicació de tipus comercial que us enviem, us donarem l’oportunitat de donar-vos de baixa del tractament. Podeu exercir davant el responsable del tractament els drets següents: accés, cancel·lació, oposició i rectificació enviant un correu electrònic o amb l’opció que trobareu al final dels nostres butlletins d’informació.

 

POLÍTICA DE PRIVACITAT

GALETES
Aquest lloc web fa servir galetes pròpies i de tercers per millorar la navegació, depenent de la configuració del navegador que l’usuari faci servir. En algunes pàgines i opcions dels llocs web de Viajes Cum Laude, SL, es fan servir galetes pròpies del navegador. Les galetes són procediments automàtics de recollida d’informació relativa a les preferències determinades per un usuari durant la seva visita a una pàgina web. Aquesta informació es registra en petits arxius que són desats en els equips informàtics de l’usuari, mai en els de Viajes Cum Laude, SL. Cada vegada que l’usuari torna a accedir al lloc web en qüestió, aquests arxius s’activen automàticament de manera que es configura el lloc web amb les preferències assenyalades en les visites anteriors. Les galetes no poden llegir les creades per altres proveïdors.

 

QUIN TIPUS DE GALETES UTILITZEM?
SEGONS EL TEMPS QUE ROMANEN ACTIVES, LES GALETES PODEN SER:
• Galetes de sessió: dissenyades per demanar i emmagatzemar dades mentre l’usuari accedeix a una pàgina web. Se solen emprar per emmagatzemar informació que només interessa conservar per a la prestació del servei sol•licitat per l’usuari en una sola ocasió (per exemple, una llista de productes adquirits).
• Galetes persistents: són un tipus de galetes per les quals les dades segueixen emmagatzemades al terminal i s’hi pot accedir i poden ser tractades durant un període definit. Tenen data d’esborrament. S’utilitzen, per exemple, en el procés de compra o registre per evitar haver d’introduir les nostres dades constantment.

 

SEGONS QUINA SIGUI L’ENTITAT QUE GESTIONI L’EQUIP O EL DOMINI DES D’ON S’ENVIEN LES GALETES I QUE TRACTI LES DADES QUE S’OBTINGUIN, PODEM DISTINGIR:
• Galetes pròpies: són aquelles que s’envien al dispositiu de l’usuari i són gestionades exclusivament per nosaltres perquè el lloc web funcioni més bé.
• Galetes de tercers: són aquelles que s’envien al dispositiu de l’usuari des d’un equip o domini que no és gestionat per nosaltres sinó per una altra entitat, que tractarà les dades obtingudes.

 

MENTRE ES NAVEGA PEL NOSTRE LLOC WEB ES PODEN INSTAL•LAR EN EL DISPOSITIU DE L’USUARI LES GALETES SEGÜENTS:
• Galetes de registre: quan l’usuari entra al nostre web i inicia sessió, s’instal•la una galeta pròpia i temporal perquè pugui navegar per la seva zona d’usuari sense que hagi d’introduir les seves dades constantment. Aquesta galeta desapareix quan es tanca la sessió.
• Galetes d’anàlisi: serveixen per estudiar el comportament dels usuaris de manera anònima en navegar per la nostra web, així podrem conèixer els continguts més vistos, el nombre de visitants, etc. Aquesta informació l’utilitzem per millorar l’experiència de navegació i optimitzar els nostres serveis. Poden ser pròpies, però també de tercers i, entre aquestes últimes, hi ha les galetes de Google Analytics.
DEFINICIÓ DE LES GALETES QUE UTILITZEM
Galetes pròpies www.viajescumlaude.es

NOM DE LA GALETA PART PROPÒSIT DE LA GALETA
cookie_notice_accepted Personalització. Gestiona el consentiment que el lloc web utilitzi galetes per recordar els usuaris que les han acceptat i els que no, de manera que als primers no se’ls mostri informació sobre aquest aspecte.

 

ACTUALITZACIÓ DE GALETES
Les galetes d’aquest lloc web poden ser actualitzades, per això us recomanem reviseu la nostra política de galetes de manera periòdica.
GESTIÓ DE LES GALETES EN FUNCIÓ DEL NAVEGADOR UTILITZAT
IMPORTANT: podeu rebutjar el tractament de les dades esmentades denegant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració adequada del vostre navegador, però cal tenir en compte que això pot causar que no pugueu utilitzar totes les funcionalitats del lloc web.
Google Chrome
• https://support.google.com/chrome?hl=ca#topic=7438008
Microsoft Internet Explorer o Edge
• https://support.microsoft.com/ca-es/products/microsoft-edge
Mozilla Firefox
• https://support.mozilla.org/ca/products/firefox
Apple Safari
• https://support.apple.com/es-es/safari
Opera
• http://help.opera.com/