PAÍS BASC – 5 dies

/PAÍS BASC – 5 dies
A la frontera amb França trobarem uns pobles encantadors des d’on podrem gaudir d’unes fantàstiques vistes de la costa basca

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances

 DIA 1. CENTRE EDUCATIU – BERMEO – ZARAUTZ

Sortida de bon matí en direcció a Bermeo. Arribada al migdia i dinar lliure.
Tarda de visita a Bermeo, on veurem l’estatura de Xixili (amb tronc, braços i cap de dona, resta de peix i peus d’ànec en un pedestal que representen tres caps de pescadors), monument homenatge a Benito Barrueta, Taraska (font de la plaça de Frantzisko Deuna), Itzulera (“El regreso”) al port de Bermeo, Monument a Alonso Erzilla, etc.

A l’hora assenyalada sortida cap a Zarautz.
Arribada a l’hotel.  Distribució d’habitacions. Sopar i allotjament.

 DIA 2. ZARAUTZ – LE PETIT TRAIN DE LA RHUNE – HONDARRIBIA – ZARAUTZ

Esmorzar a l’hostal. Al matí sortida cap a França per arribar a Sare on agafarem el trenet de la Rhune (Tren de Larrun). Des de la cima veurem unes meravelloses vistes de la Costa Basca i del poble de San Juan de la Luz.
Dinar lliure. A la tarda, visita al poble d’Hondarribia, poblet coster que fa frontera amb França. Passejarem pel casc antic amb les seves cases típiques amb balcons de fusta i carrerons empedrats. Recorrerem la muralla i el Bastió de la Reina.
A l’hora assenyalada tornarem a Zarautz. Sopar i allotjament a l’hostal.

 DIA 3. ZARAUTZ – BILBAO – ZARAUTZ

Esmorzar a l’hostal i sortida cap a Bilbao.
Al matí possibilitat de visitar el Museu Guggenheim,  l’agradable zona de l’avinguda d’Abandoibarra i els ponts de la vorera del riu Nervión.

Dinar lliure, podem fer un entrepà al parc de Doña Casilda.

A la tarda, passejada per l’eixample i visita del casc antic anomenat de las siete calles, pujarem per les escales fins la Basílica de Begoña, el Palacio Sota, el Palacio de Chavarri, el Palacio Floral, etc.
A l’hora assenyalada sortida cap a Zarautz. Sopar i allotjament.

 DIA 4. ZARAUTZ – DONOSTIA – ZARAUTZ

Esmorzar. Possibilitat de fer surf a la platja de Zarautz o de Donostia. Seguidament visitarem Donostia: Casc antic, Catedral del Bon Pastor, l’església de San Vicente, la Basílica de Santa Maria, Plaza de la Constitución, l’Ajuntament, Teatro Victoria Eugenia, Palacio de Miramar, el Kursaal i l’església de Sta. María Eliza. Dinar lliure que podem fer pel casc antic gaudint del poteo típic. A la tarda passejada per la Badia de La Concha i  possibilitat de pujar al Monte Igueldo.  A l’hora assenyalada tornarem cap a Zarautz. Sopar i allotjament.

 DIA 5. ZARAUTZ – PAMPLONA – SARAGOSSA – CENTRE EDUCATIU

Esmorzar, recollida de les maletes i sortida en direcció Pamplona.  Visita de la ciutat reina dels “San Fermines”: Plaza del Castillo, Palacio de Navarra, Museu Oteiza, Museu de Navarra, Església de San Nicolás, Catedral de Santa Maria, Església de San Cernin, Arxiu General de Navarra, La Ciutadella, Jardins de la Taconera, Parlament de Navarra, i la Casa Consistorial des d’on s’anuncia el començament de les festes de San Fermín. Seguirem el nostre viatge cap a Saragossa. Dinar lliure. Temps lliure per visitar la Basílica del Pilar. Sortida cap al centre educatiu. Arribada al centre educatiu i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Canoa a la ria de Bilbao.
· Visita al Camp de San Mamés.
· Piragüisme i tir amb arc al Castell de Butrón.
· Visita a San Juan de Gaztelugatze.
· Paintball a Morga.
· Berenar de pinxos.
· Vespre a Karaoke.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

NOM DEL RESPONSABLE*

EMAIL*

NOM DEL CENTRE*

LOCALITAT*

TELÈFON DE CONTACTE*

NÚMERO D'ESTUDIANTS*

NÚMERO DE PROFESSORS*

EDAT DELS ESTUDIANTS*

PRESSUPOST APROXIMAT

DESTINACIÓ/NS*

DATES DEL VIATGE* (sortida)

MOBILITAT DE DATES* Si No 

MOBILITAT DE DIES* Si No 

NÚMERO DE NITS*

TIPUS D'ALLOTJAMENT

TIPUS DE RÈGIM

TRANSPORT

COMENTARIS*
(LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

 Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí