NOVA YORK – 7 dies

/NOVA YORK – 7 dies
Viatja al destí somiat, que no et deixarà indiferent!

Anada – Tornada

Dies: 7

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. NOVA YORK – NOVA YORK

Presentació a l’aeroport del Prat 3h abans de la sortida del vol. Sortida cap a Nova York. Arribada a l’aeroport de Nova York i trasllat fins a l’allotjament. Distribució d’habitacions. Sopar lliure. Podem aprofitar per apropar-nos fins a Times Square, considerat el centre de la ciutat, i on podem trobar milers de llums, i enormes cartells publicitaris que il·luminen la zona més transitada de Manhattan. Nit en allotjament

 DIA 2. NOVA YORK

Esmorzar lliure. Començarem la nostra visita dirigint-nos a la 5th Avenue on podrem veure alguns dels edificis més emblemàtics de la ciutat com el Empire State, Flatiron Building, la Catedral de Saint Patrick, Radio City Hall, Trump Tower, o el Rockefeller Center, on podem aprofitar per pujar a l’observatori conegut com Top of The Rock. Dinar lliure. Per la tarda possibilitat d’anar al conegut museu MoMA. Un cop visitat el museu podem anar a passejar per Upper West Side fins l’elegant Lincoln Center. Sopar lliure. Nit en allotjament.

 DIA 3. NOVA YORK

Esmorzar lliure. Avui podem començar el dia anant al Central Park, el pulmó de la ciutat. Al voltant del parc hi ha molts museus com per exemple el Solomon R. Guggenheim i el MET. Dinar lliure. Per la tarda podem seguir passejant pel barri i si volem podem anar al Museu d’Història Natural. Sopar lliure i nit en allotjament.

 DIA 4. NOVA YORK

Esmorzar lliure. Començarem el dia anant a la zona de Wall Street (districte financer). Allà podem veure el World Trade Center i la zona 0: memorial 11S i museu. Dinar lliure. Per la tarda podem agafar un ferri per anar fins Staten Island, lloc perfecte per veure la Estàtua de la Llibertat i el skyline de Nova York. Sopar lliure i nit en allotjament.

 DIA 5. NOVA YORK

Esmorzar lliure. Avui podem veure les zones de  Greenwich Village, Soho, Tribeca, China Town i Little Italy. Dinar lliure. Per la tarda podem veure el pont de Brooklyn i Battery park. Sopar lliure i nit en allotjament.

 DIA 6. NOVA YORK – APT. NOVA YORK – APT. PRAT

Esmorzar lliure. Pel matí podem aprofitar per fer compres o anar al mític barri de Harlem i entrar a una de les seves esglésies a escoltar cants de gospel. Dinar lliure. Trasllat a l’aeroport en autocar. Presentació a l’aeroport 3h abans de la sortida del vol. Sortida del vol cap a Barcelona. Nit en ruta.

 DIA 7. APT. NOVA YORK – APT. PRAT

Arribada a l’Aeroport del Prat. Fi del viatge!

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visites guiades a: Lincoln Centre, Madison Square, o Harlem.
· Entrades a: MoMA, Guggenheim, MET, Top of the Rock, o Empire State Building.
· Ferry a Statue of Liberty

US INTERESSEN ITINERARIS SIMILARS? TENIM MÉS OPCIONS...

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí