MUNIC ESPORTIU

/MUNIC ESPORTIU
Gaudeix de la natura, l’esport i l’automoció en un entorn singular

Anada – Tornada

Dies: 4

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT MUNIC – MUNIC

Presentació a l’aeroport 2 hores abans de la sortida del vol. Personal de Viatges Cumlaude, us ajudarà en la facturació.Trasllat en autocar a l’alberg. Dinar lliure. Després de dinar començarem amb la visita de la BMW Plant. Es tracta d’un edifici d’exposicions del grup BMW, on es presenten els nous models i s’hi realitzen esdeveniments i exposicions contínuament. Tornem cap a l’alberg. Sopar i allotjament.

 DIA 2. MUNIC

Esmorzar a l’alberg.Al matí visitarem el Munich Olympic Park, farem la visita guiada de les instal·lacions. Va ser construït al 1972 amb motiu dels jocs olímpics i és un altre dels pulmons verds de la ciutat (més de 300 hectàrees). Obtingueu una visió exclusiva de l’estadi amb exposicions originals dels Jocs Olímpics. Visiteu el Saló Olímpic amb la seva rica història d’estrelles. Seguidament visitarem les 3 famoses portes d’entrada a la ciutat: les portes de Kalstor situada a la Karlsplatz, una de les places més importants i concorregudes de la ciutat. Aquí també hi trobarem l’elegant palau de Justícia situat en un edifici neobarroc amb la cúpula d’acer i vidre. Molt a prop i trobem el carrer comercial de la Neuhauser strasse. Una altra porta és la de Sendlinger en el casc històric i la de Isator a la part oriental de la ciutat. Dinar lliure. També podem veure, la Marienplatz, un dels centres neuràlgics de la ciutat, al ben mig de la plaça hi trobem la columna de Maria, però el més destacat és l’Ajuntament Nou, amb una bonica façana neogòtica d’estàtues i gàrgoles, tot i que el més conegut és el carilló o Glockenspiel. L’Ajuntament vell, avui museu de les joguines, la Catedral gòtica de Ntra. Senyora. Tornem cap a l’alberg. Sopar i allotjament.

 DIA 3. MUNIC – DACHAU – MUNIC

Esmorzar a l’alberg. Trasllat en autocar cap al Camp de concentració de Dachau . En arribar al camp farem una visita lliure d’aquest, que va ser el primer camp de concentració nazi, en el qual es van posar en pràctica els mètodes de reclusió i d’extermini que després s’estendrien a la resta de camps. Quan acabem la visita tornarem a Munich sobre les 14:00 h. Dinar lliure.
Tarda lliure per passejar i fer les darreres compres. Tornem cap a l’alberg. Sopar i allotjament.

 DIA 4. MUNIC – APT. MUNIC – APT. BARCELONA

Esmorzar a l’alberg. Matí visitarem l’Allianz Arena, l’estadi del Bayern de Munich . A més de la visita podreu fer uns xuts al camp! Dinar lliure.Temps lliure per poder passejar. Podem anar al parc de Hofgarten, aquest parc d’estil italià està cuidat de forma minuciosa per això és un plaer passejar-hi i a l’hora poder escoltar música de carrer en el temple de Diana. Tornarem cap a l’alberg. Recollida de l’equipatge i anem cap a l’aeroport. Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol cap a Barcelona. Arribada a Barcelona i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visita al Castell de Neuschwanstein

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí