LONDRES – 7 dies

/LONDRES – 7 dies
Passejant en barca pel Tàmesi et faràs una idea de la magnitud d’aquesta ciutat i podràs veure alguns dels seus principals atractius

Anada – Tornada

Dies: 7

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. CENTRE EDUCATIU – CALAIS

Sortida  des de el centre educatiu en autocar  cap a França a mitja tarda. Tota la tarda i nit creuant França. Àpats a càrrec del grup. Nit  en ruta.

 DIA 2. CALAIS-DOVER-CANTERBURY-LONDRES

Trajecte en autocar fent les parades reglamentàries fins a Calais on agafarem el Ferry que ens durà a Dover. /O be l’eurotunel.

Farem una parada a Canterbury, on tindrem una estoneta per visitar  aquesta bonica ciutat medieval situada  al sud-est d’Anglaterra, famosa per la seva Catedral, de visita obligada, i plena de canals. Principal centre religiós d’Anglaterra per ser seu de l’arquebisbe de Canterbury, líder espiritual de l’església d’Anglaterra.

Anirem cap a Londres que està a uns 90kms.

Arribada i trobada al meeting point amb la coordinadora i les famílies. Presentació i distribució entre les famílies.

Distribució de famílies, sopar i allotjament.

 DIA 3. CENTRE DE FAMÍLIES – LONDRES – CENTRE DE FAMÍLIES

Esmorzar amb les famílies. A les 7:30h del matí – Arribada al punt de trobada on les famílies acompanyaran als estudiants. Trasllat al centre de Londres en autocar.

Al matí anirem a Buckingham Palace on podem veure el canvi de guàrdia que te lloc a les 11:30h, després veurem la Westminster Abbey, i anirem fins a  les Houses of Parliament,  Big Ben i London Eye. Tornarem cap a Saint James’ Park, on podem dinar el pícnic. Gaudint d’aquest entorn tant agradable.

A la tarda pujarem per Whitehall fins Trafalgar Square i visitarem la National Gallery, on podem veure els Girasols de Van Gogh. Acabada la visita passejarem per Leicester Square, fins arribar al Covent Garden, antic mercat de flors i verdures reconvertit en animat centre de cafeteries, terrasses i animades representacions dels “buskers”.

Trasllat al centre de famílies. Recollida de les famílies al punt de trobada.

Sopar i allotjament.

 DIA 4. CENTRE DE FAMÍLIES – LONDRES – CENTRE DE FAMÍLIES

Esmorzar amb les famílies. A les 7:30h del matí – Arribada al punt de trobada on les famílies acompanyaran als estudiants. Trasllat Al centre de  Londres en autocar.

Anirem cap a la St Paul’s Cathedral, la més popular de Londres, Catedral construïda al segle XVII sobre las runes de l’antiga catedral medieval londinenca,  és avui la catedral més visitada de la ciutat. Arribarem al riu Tàmesi on veurem el famós Tower Bridge i al  costat la Tower of London. Creuant Tower Bridge ens trobem el City Hall i al costat H.M.S. Belfast.

Veurem també Millenniuem Bridge, pont penjant, vianant i fabricat amb acer que uneix el Bankside amb la City. Aquest és destruït a una de les pel·lícules de Harry Potter per seguidors de Lord Voldemort.

Si seguim per aquest altre cantó del riu veurem Tate Modern i Shakespeare Globe Theatre. Dinar pícnic que el podem fer per la zona.

Seguidament passejarem per Leicester Square, fins arribar a Covent Garden, antic mercat de flors i verdures (el seu nom prové d’un antic hort d’un Convent) reconvertit en animat centre de cafeteries, terrasses i animades representacions dels “buskers”.

Trasllat al centre de famílies. Recollida de les famílies al punt de trobada.

Sopar i allotjament.

 DIA 5. CENTRE DE FAMÍLIES – LONDRES – CENTRE DE FAMÍLIES

Esmorzar amb les famílies.

A les 7:30h del matí – Arribada al punt de trobada on les famílies acompanyaran als estudiants. Trasllat al centre de Londres en autocar.

Visitarem el British Museum, després anirem cap a la bonica zona de Regents Park, on podem aprofitar per dinar el nostre pícnic, gaudint de la natura.

Aquesta tarda anirem a Camden Town, de visita obligada a la ciutat, a quest districte on es du a terme el mundialment conegut mercat, on es pot trobar tot tipus d’objectes extravagants i de personatges al carrer. Passejada per Oxford Street,  Picaddilly Circus i Leicester Square.

Trasllat al centre de famílies. Recollida de les famílies al punt de trobada.

Sopar i allotjament.

 DIA 6. CENTRE DE FAMÍLIES – LONDRES – DOVER

Esmorzar amb les famílies. A les 8 del matí – Arribada al punt de trobada on les famílies acompanyaran als estudiants. Comiat de les famílies.

Trasllat a Londres en autocar, passarem el dia a Londres abans de dirigir-nos a Dover.

L’autocar ha d’estar parat fins l’hora de recollida per anar cap a Dover, així que ens mourem en transport públic.

Avui visitarem Hyde Park, un dels parcs més grans d’Anglaterra.
Veurem Kensington Gardens, zona on viu gran part de la classe alta de la societat londinenca, Kensington Palace, passejar a la vora del riu Serpentine, Speakers’ Corner, i Marble Arch, entre d’altres racons de gran atractiu paisatgístic.
Podem dinar un entrepà en el parc.

Tarda aprofitarem per visitar el Natural History Museum amb la seva fascinant col·lecció d’esquelets de balena o meteorits, el V&A de disseny o el Museu de la Ciència amb el cinema IMAX. Podem entrar als famosos magatzems Harrod’s.

En acabar, trasllat cap a Dover.  Quan arribem, agafarem el ferri i creuarem el canal. Nit en  ruta.

 DIA 7. DOVER – CALAIS – CENTRE EDUCATIU

Esmorzar per compte del grup pel camí. Arribada al centre educatiu i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Travessia pel Tàmesis. Un passeig en barca pel Tàmesis.
· Greenwich: Clipper Cutty Sark, Museu Marítim, Royal Naval College, Observatori Astronòmic.
· London Eye.
· Madame Tussauds (Museu de Cera).
· Musicals.
· Tiquets de transport.
· Ruta de Jack l’esbudellador en anglès o català. Una forma diferent de conèixer la ciutat.
· Sopars a diferents restaurants i pubs del centre de la ciutat.
· Excursions a Oxford, Windsor, Cambridge.
· Demaneu informació d’ altres museus i visites.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí