Concurs FunQuiz

/Concurs FunQuiz

FUNQUIZ CUMLAUDE

COM FUNCIONA:

Cada setmana, de forma aleatòria, anirem introduint una pregunta a la nostra web, que vosaltres, els alumnes, haureu d’anar contestant, setmana rere setmana.

Al final del joc l’alumne que hagi contestat totes les preguntes correctament amb el menor temps possible serà el guanyador i haurà aconseguit
EL VIATGE DE FI DE CURS TOTALMENT GRATUIT!

L’alumne que quedi en segona posició, tindrà un
50% DE DESCOMPTE EN EL SEU VIATGE DE FINAL DE CURS.

Però no patiu que també tindrem alguns regals pels següents 10 participants.
10 ENTRADES A CONCERTS:
BARCELONA BEACH FESTIVAL!
CANET ROCK!

vulljugar

fqcl1

Bases del Concurs.

Com participar-hi:

Els alumnes interessats haureu de donar-vos d’alta al concurs i  complimentar les vostres dades cada cop que contesteu una pregunta. Sempre heu de posar el mateix correu, ja que serà el que tinguem de referència per calcular els encerts.

També heu de posar un mòbil, per contactar amb el alumne/s guanyador/s. Aquesta informació només s’utilitzarà per aquest joc. (veure més a la política de privacitat)

Qui pot participar?

Està dirigida als alumnes de Secundària de tots els centres de Catalunya.  Per aconseguir el viatge  gratuït o el 50% de descompte, és imprescindible que el viatge s’hagi contractat amb Viatges Cumlaude. En cas de que l’alumne no viatgi aquest proper curs, 2017-2018 es pot guardar pel curs vinent o bé, es pot bescanviar per una entrada a algun d’aquests concerts.

Es valorarà en primer lloc tots els participants que hagin contestat totes les preguntes i dins d’aquest el guanyador serà el que ho hagi fet en el menor temps possible, ja que el programa calcularà el temps en respondre la resposta.

No es pot participar amb més d’un correu electrònic. El correu de les respostes ha de ser sempre el mateix per poder comptabilitzar les respostes correctes.

L’organització es reserva el dret d’eliminar a algun participant si es detecta algun comportament fraudulent.