Estades d’estiu per a grups

//Estades d’estiu per a grups

ESTADES LINGÜÍSTIQUES D'ESTIU PER A GRUPS

Les Estades d’Estiu són ideals per aquells centres que tenen l’aprenentatge dels idiomes com a prioritat en els seu pla d’estudis. Les estades poden tenir una durada de vuit dies a un mes i tenen la combinació perfecta entre l’ensenyament acadèmic, l’aprenentatge lúdic a través de les activitats i excursions i l’experiència de l’allotjament en les famílies. Feu un grup des del centre per aconseguir un millor preu.

CAMBRIDGE JUNIORS  -GRUP-

(14 – 17 anys)

La nostra escola a Cambridge es troba ubicada a prop del centre de la ciutat i de l’estació. en un campus de quatre edificis amb amplis jardins prop del centre i fàcilment accessible en transport públic.

L’edifici està molt ben equipat amb 16 aules àmplies i lluminoses, algunes pissarres interactives, dues sales multimèdia i connexió Wi-Fi.

Aquest curs està específicament dissenyat per estudiants que volen millorar el seu nivell d’anglès parlat i escrit. Una immersió lingüística total i divertida gràcies al seu atractiu programa d’activitats i la convivència amb famílies natives.

asdas

Què oferim?

Desde Cum Laude oferim una estada completa per gaudir de l’experiència sense preocupacions, on l’alumne aprendrà anglès d’una manera lúdica, dinàmica i eficient. L’estudiant coneixerà gent d’altres nacionalitats, una experiència única que no està a l’abast de tothom.

 

Inclou:
§  Allotjament en famílies acuradament seleccionades per l’escola en habitacions dobles en mitja  pensió (esmorzar i sopar), dinar a l’escola  i bugaderia un cop a la setmana.

 

§  20 hores d’anglès a la setmana

§  Des del nivell Elementary a Advance, en classes de màxim 12 estudiants de diferents nacionalitats

§  Test de nivell

§  Llibres per l’estudi

§  Certificat d’estada

§  Pack de benvinguda amb carta d’arribada, horaris, mapa i regles de l’escola

§  Programa d’activitats complet: 8 activitats de tarda, 8 activitats de vespre, 1 excursió de dia sencer, 1 excursió de mig dia

§  Recollida i trasllat a l’aeroport en horaris seleccionats (Aeroport Heathrow, Stansted o Luton)

§  Buss pass il·limitat de 2 setmanes

 

 

No inclou:

§  L’avió d’anada i tornada

§  Activitats afegides de posterior pagament

Preu per 15 alumnes + 1 professor (14 Dies – 13 nits):

Del 25/06 al 08/07:   1460 € per alumne