Croàcia – Liubliana – Venècia

/Croàcia – Liubliana – Venècia
Tres paisos que formen una ruta espectacular que et deixarà sense paraules. 

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT ZAGREB

Presentació a l’ aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a Zagreb. Arribada a l’aeroport de Zagreb i trasllat fins a l’hotel. Dinar lliure. A la tarda farem una visita guiada de 2hores per gaudir d’una explicació detallada dels indrets més bonics de la ciutat: el Mercat de Dolac, Sveti Marko, el barri Gradec, la Porta de Pedra, també podem tirar una pedra a la font de Trg Bana Jelacica, si hi volem tornar, o la plaça del rei Tomslav o la plaça de Ban Josip Jelacic. Tornarem al nostre allotjament amb el nostre autocar. Sopar i allotjament.

 DIA 2. ZAGREB – PARC NACIONAL PLITVICE – GRABOVAC – ZAGREB

Esmorzar. Sortim amb l’autocar per anar cap al Parc Nacional de Plitvice . Anirem amb guia durant tota la visita. Visita de Plitvice, declarat Parc Natural per les autoritats de l’antiga Iugoslàvia al 1949, va ser anomenat per la UNESCO com a Reserva Natural.Podria ser conegut com el paradís de l’Aigua, ja que te 16 petits llacs, a més a de múltiples cascades. Aquí trobem la més gran cascada natural amb una alçada de 76 metres de caiguda lliure. Tot enmig d’un bosc de faigs, que ens produeix una sensació de pau. Dinar lliure. Després anirem a Grabovac per visitar la Cova Baraceve Spilje. El nom de les coves es deu a un gerrer que va estar lluitant en contra els otomans.Tornarem cap a Zagreb amb el nostre autocar on arribarem cap a les 20:30h aproximadament. Sopar i allotjament.

 DIA 3. ZAGREB – LIUBLIANA – ROVINJ – PULA

Esmorzar. Sortida en autocar cap a Liubliana , on arribarem cap a les 10:30h i visita lliure d’aquesta bonica ciutat. Podem visitar la Plaça de Preseren, amb l’estàtua de France Preseren, també hi trobem l’església de l’Asunció. Podem creuar el riu pel Triple Pont, per anar cap a l’altre cantó del riu a visitar la Catedral , i seguir vorejant la vorera del riu fins arribar al Mercat Central, podem visitar també l’Ajuntament o anar a fer un tomb pel bonic i gran parc de Tivoli. Dinar lliure. Després de dinar continuarem el nostre camí per anar fins a Rovinj i temps lliure per visitar aquesta bonica zona turística, amb un encantador casc antic, de carrerons, també podem visitar la seva església de Santa Eufemia i l’Arc de Balbi. Seguirem el viatge cap a Pula. Arribada a l’hotel. Sopar i allotjament.

 DIA 4. PULA – LIDO DI JESOLO

Esmorzar i recollida de l’equipatge. Aquest matí el tindrem lliure per visitar la ciutat de Pula . Aquí podem visitar la Porta de Hèrcules, l’Amfiteatre, l’Arc dels Sergis, les runes del teatre romà, el temple d’August i el Mosaic, tot situat per la mateixa zona. Dinar lliure. Després de dinar sortirem cap a Lido de Jésolo. Arribada a l’hotel. Distribució d’habitacions. Una estoneta lliure per la zona. Sopar i allotjament.

 DIA 5. LIDO DI JESOLO – VENÈCIA – APT. VENÈCIA – APT. PRAT

Esmorzar l’hotel i recollida dels nostres equipatges. Trasllat en autocar fins a Punta Sabionni, on agafarem el vaporetto públic (no inclòs) per anar fins a Venècia . Arribarem a Venècia a la Piazza San Marco, on podem veure la famosa Basílica (hi podem entrar, però compte amb les motxilles les haureu de deixar fora per motius de seguretat), el Pont dels Sospirs, el Campanille i la Torre del Rellotge. Dinar lliure. A la tarda podem anar a la Accademia, veure l’església della Salutte i acabar de visitar la ciutat passejant pels seus ponts com el Pont de Rialto, on podem fer compres de productes típic com: màscares, vidre de Murano, Burano…. Seguirem passejant pels carrerons i gaudint d’aquest bonica ciutat.Tornarem cap a Punta Sabionni en vaporetto públic fins a Punta Sabioni, on e l’autocar ens estarà esperant per portar-nos a l’hotel a recollir els nostres equipatges. Trasllat des del nostre allotjament fins a l’aeroport de Venècia. Hem de ser 2 hores abans de la sortida del vol, cap a Barcelona. Arribada a Barcelona i final dels nostres serveis.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visita a Murano, Burano i Torcello

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí