CRACÒVIA – 5 dies

/CRACÒVIA – 5 dies
Tindràs l’oportunitat de visitar meravelles a més de 200 metres de profunditat, passejar per el Gueto Jueu, i conèixer l’historia del s.XX.

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances
· Trasllats des del centre

 DIA 1. APT. PRAT – APT. CRACÒVIA – CRÀCOVIA

Presentació a l’aeroport dues hores abans de la sortida del vol. Una persona de Viajes CumLaude, estarà a l’aeroport per ajudar-vos en la facturació de l’equipatge.

Sortida cap a Cracòvia. Arribada a l’aeroport  i trasllat fins el nostre allotjament. Distribució de les habitacions. Dinar lliure. Primer contacte amb la ciutat i amb les rodalies de l’allotjament. Sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 2. CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel. Al matí podem  visitar  el Barri Jueu, amb els carrerons empedrats , aquí podrem trobar alguns dels llocs que surten a la pel·lícula de la llista de Schindler, sinagogues , places i l’antic mercat de carn, la fàbrica d’Osckar Schindler de la vida real es troba a la zona del Ghetto de la II Guerra Mundial, junt a la plaça dels Herois del Ghetto

Dinar lliure.

Tarda pujarem a visitar el Castell de Wawel i les seves fortificacions, així com la catedral que la trobem dins del recinte. Des de dalt gaudirem d’una fantàstica panoràmica de la ciutat.

Sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 3. CRACÒVIA – AUSCHWITZ – CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel. Sortida de l’hotel cap Auschwitz-Birkenau.

Visitarem el camp de concentració nazi més gran, on podrem aprendre més sobre el genocidi nazi i la Segona Guerra Mundial. Visita de les càmeres de gas, els quarters i molt més…

A mitja tarda tornada cap a Cracòvia.

Una estoneta lliure abans d’anar a sopar.

Sopar i allotjament a l’ hotel.

 DIA 4. CRACÒVIA – MINA DE WIELIZCKA – CRACÒVIA

Esmorzar a l’hotel i sortida cap a  Wieliczka.

A la tarda visita de la mina de sal de Wieliczka, declarada Patrimoni de la Humanitat. Podrem admirar les increïbles escultures i estàtues fetes de sal, així com el museu i les capelles subterrànies en un tour que arriba fins a 140 metres de profunditat.

Tornem a Cracòvia. Dinar lliure.

Tarda visitarem el Stare Miasto, situat dins del Planty, els jardins que rodegen la ciutat emmurallada. Visitarem la Barbacana i la Plaça del Mercat principal amb l’església de Santa Maria, la torre de l’antic Ajuntament i la llotja dels mocadors.

Tornem a l’hotel. Sopar i allotjament.

 DIA 5. CRACÒVIA – APT. CRACÒVIA – APT. PRAT

Esmorzar a l’hotel i recollida d’equipatge.

Matí lliure per fer les darreres compres o acabar de visitar la ciutat abans d’anar cap a l’aeroport. (depenent de l’hora de vol de tornada)

A l’hora assenyalada, trasllat a l’aeroport. Presentació dues hores abans de la sortida del vol. Sortida cap a l’aeroport del Prat. Arribada a Barcelona i fi dels nostres serveis.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

• Visita a la Fàbrica de Schindler a Cracòvia.

• Visita al Museu dels Vitralls a Cracòvia.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

NOM DEL RESPONSABLE*

EMAIL*

NOM DEL CENTRE*

LOCALITAT*

TELÈFON DE CONTACTE*

NÚMERO D'ESTUDIANTS*

NÚMERO DE PROFESSORS*

EDAT DELS ESTUDIANTS*

PRESSUPOST APROXIMAT

DESTINACIÓ/NS*

DATES DEL VIATGE* (sortida)

MOBILITAT DE DATES* Si No 

MOBILITAT DE DIES* Si No 

NÚMERO DE NITS*

TIPUS D'ALLOTJAMENT

TIPUS DE RÈGIM

TRANSPORT

COMENTARIS*
(LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

 Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí