CANTÀBRIA – 5 dies

/CANTÀBRIA – 5 dies
La combinació perfecta entre activitats d’aventura i activitats culturals

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances

 DIA 1. CENTRE EDUCATIU – SURF A  SUANCES

Sortida en autocar a primera hora del matí en direcció Cantàbria, fent les parades reglamentàries. Dinar lliure pel camí.  Arribada a Suances, i distribució d’habitacions.  Anirem a fer l’activitat de Surf a la platja de Suances. Sopar i allotjament.

 DIA 2. SUANCES – SENDERISME A PICS D’EUROPA – POTES – COMILLAS – SUANCES

Esmorzar i sortida cap als Pics d’Europa. Pujada des de Fuente Dé en telefèric (anada i tornada). Des d’aquí podem gaudir, si el temps ens ho permet, d’una magnífica vista d’aquests impressionats pics. Possibilitat de fer la baixada fent Senderisme amb monitors, o bé visitar del poble de muntanya de Potes, amb els seus carrerons empedrats. Dinar lliure. A la tarda visitarem  Comillas, ciutat costera privilegiada per la seva important arquitectura modernista. Podrem veure el famós Caprici de Gaudí, la seva Universitat Pontificada de Domènec i Muntaner, el Palau de Sobrellano de Joan Martorell d’estil neogòtic i la Capella Panteó. Anirem cap a Suances. Sopar i allotjament.

 DIA 3. SUANCES – RAFTING A PANES – PUENTE VIESGO – COVES DEL CASTILLO – SUANCES

Esmorzar i sortida cap A Panes, on farem el descens de RAFTING. Seguidament anirem a dinar lliure a Puente Viesgo i farem la visita a les Coves del Castillo. Visita d’aquestes espectaculars Coves d’art rupestre paleolític, declarades Patrimoni de la Humanitat. Tornem cap a Suances. Sopar i allotjament.

 DIA 4. SUANCES – SANTILLANA DEL MAR – COVES D’ALTAMIRA – SANTANDER – SUANCES

Esmorzar i sortida cap  a Santillana del Mar, el poble de les tres mentides. Visita d’aquest bonic poble de carrerons empedrats conegut per la seva col·legiata. Podem anar a visitar les Coves d’Atamira, però es visita només la reproducció i el taller. Temps lliure per fer compres. Dinar lliure. A la tarda anirem cap a la preciosa ciutat de Santander i visitarem el casc antic, la Catedral i la Península de la Magdalena, a més de fer una passejada en barca per la seva badia. Retorn, sopar i allotjament.

 DIA 5. SUANCES – BILBAO – CENTRE EDUCATIU

Esmorzar  i sortida cap a Bilbao. Visita d’aquesta meravellosa ciutat i possibilitat d’anar al Museu Guggenheim o bé al casc antic de la ciutat,7 calles,  on veurem la Catedral gòtica de Santiago, la plaça Nova, l’església de San Antón, el concorregut i sorollós mercat de la Ribera. Dinar lliure i sortida cap a casa. Arribada al vespre i final del viatge.

 ALTRES POSSIBLES ACTIVITATS PER GAUDIR DURANT EL VOSTRE VIATGE, DEMANEU EL SUPLEMENT.

· Visites guiades a Santander i/o Bilbao.
· Visita guiada al Carpicho de Gaudí.
· Visita a les Coves del Soplao.
· Surf
· Canoes-raft
· Ràfting
· Raquetes de neu
· Descens de barrancs
· Paintball
· Hidrospeed
· Vies ferrates
· Multiaventura
· Senderisme pels Pics d’Europa

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

NOM DEL RESPONSABLE*

EMAIL*

NOM DEL CENTRE*

LOCALITAT*

TELÈFON DE CONTACTE*

NÚMERO D'ESTUDIANTS*

NÚMERO DE PROFESSORS*

EDAT DELS ESTUDIANTS*

PRESSUPOST APROXIMAT

DESTINACIÓ/NS*

DATES DEL VIATGE* (sortida)

MOBILITAT DE DATES* Si No 

MOBILITAT DE DIES* Si No 

NÚMERO DE NITS*

TIPUS D'ALLOTJAMENT

TIPUS DE RÈGIM

TRANSPORT

COMENTARIS*
(LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

 Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí