CANTÀBRIA – 5 dies

/CANTÀBRIA – 5 dies
La combinació perfecta entre activitats d’aventura i activitats culturals

Anada – Tornada

Dies: 5

Preu: 0-500€

Completeu el vostre viatge amb:

· Assegurances

 DIA 1. CENTRE EDUCATIU – VILLANUEVA

Sortida a primera hora cap a Cantàbria. Arribada a l’alberg a la tarda. Presentació dels monitors, normes de l’alberg, distribució d’habitacions i coneixement de les instal·lacions. Passeig pels voltants de l’alberg fins a l’hora de sopar. Sopar. Vetllada nocturna. Allotjament

 DIA 2. VILLANUEVA – SANTILLANA DEL MAR – VILLANUEVA

Esmorzar. Anireu cap a Santillana del Mar. Visita d’aquest bonic poble de carrerons empedrats conegut per la seva col·legiata. Seguidament anireu a visitar el Museu – Reproducció de les Coves d’Altamira, us faran la visita guiada de la reproducció, el museu i el taller (visita guiada sota disponibilitat). Dinar pícnic. A la tarda, fareu activitats esportives a l’alberg: tirolina, rocòdrom, tir amb arc, gymkhana i jocs d’exterior. Sopar. Vetllada nocturna. Allotjament.

 DIA 3. VILLANUEVA – PICS D’EUROPA – VILLANUEVA

Esmorzar i sortida cap als Pics d’Europa. Entrada a la Cueva del Soplao. Pujada des de Fuente Dé en telefèric. Dinar pícnic. En baixar fareu la visita del poble de muntanya de Potes, amb els seus carrerons empedrats i veureu el Monasterio de Santo Toribio. Tornada a l’alberg. Sopar. Vetllada nocturna. Allotjament.

 DIA 4. VILLANUEVA – PARC NATURAL DE CABARCENO – SANTANDER – VILLANUEVA

Esmorzar i sortida cap al Parc Natural de Cabárceno, antiga mina de carbó on veureu els animals en semi llibertat. Dinar calent a l’allotjament. A la tarda anireu cap a la preciosa ciutat de Santander i visitareu el casc antic, la Catedral i la Península de la Magdalena. També fareu una passejada en barca per la seva badia. Tornada a l’alberg. Sopar. Vetllada nocturna. Allotjament.

 DIA 5. VILLANUEVA – BILBAO – CENTRE EDUCATIU

Esmorzar, recollida del pícnic i dels nostres equipatges. Ens acomiadarem dels nostres monitors. Sortida cap a Bilbao. Visita d’aquesta meravellosa ciutat i possibilitat de veure per fora el Museu Guggenheim i passejar pel casc antic de la ciutat, on veureu la Catedral gòtica de Santiago, la plaça Nova, l’església de San Antón, el concorregut i sorollós mercat de la Ribera. Dinar pícnic. A l’hora convinguda, sortida cap al centre educatiu fent les parades reglamentàries pel camí. Arribada al centre educatiu i final del viatge.

DEMANEU PRESSUPOST A MIDA!

  NOM DEL RESPONSABLE*

  EMAIL*

  NOM DEL CENTRE*

  LOCALITAT*

  TELÈFON DE CONTACTE*

  NÚMERO D'ESTUDIANTS*

  NÚMERO DE PROFESSORS*

  EDAT DELS ESTUDIANTS*

  PRESSUPOST APROXIMAT

  DESTINACIÓ/NS*

  DATES DEL VIATGE* (sortida)

  MOBILITAT DE DATES* SiNo

  MOBILITAT DE DIES* SiNo

  NÚMERO DE NITS*

  TIPUS D'ALLOTJAMENT

  TIPUS DE RÈGIM

  TRANSPORT

  COMENTARIS*
  (LLOCS A VISITAR, ESPECIFICACIONS DE DATES, ETC.)

  Si , marcant aquesta casella accepto les condicions referents a l'enviament de comunicats comercials. Per veure les Polítiques de Privacitat i Protecció de Dades Personals feu clic aquí